Ort
Trollhättan
Antal tillfällen
5 st
Ledare
Anders Bergström
Nummer
39666
Pris
1 750 kr

Om arrangemanget

Lär dig grunderna i elbas, teknik och elbasens toner. Undervisningen sker individuellt och lektionerna skräddarsys utefter dina önskemål, kunskaper och behov.

Innehåll
Du kommer få spela enklare låtar och baskomp och du får lära dig att spela efter tabulatur och efter ett tag även noter.

Undervisningen sker individuellt och lektionerna skräddarsys utefter dina önskemål, kunskaper och behov. Varje kurstillfälle är 30 minuter, samma dag och tid under 5 veckor.
Tänk på att du också behöver öva mellan kurstillfällena för att lära dig, helst öva lite varje dag! 

Löpande kursstart från och med vecka 35. Vi/kursledaren kontaktar dig om dag och tid.

För vem
Kursen vänder sig både till dig som är helt nybörjare och dig som spelat tidigare. Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Din kursledare Anders har hållit på med musik sedan unga år. Det som i ungdomen startade som en hobby har genom åren utvecklats till ett stort musikintresse. Anders har många års erfarenhet som musiklärare och att undervisa i gitarrspel på musikskola. Han har varit kursledare och undervisat hos oss på Medborgarskolan sedan slutet av 1990-talet. -"Det är en stor glädje att se framstegen och utvecklingen hos deltagarna"

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Medtag elbas, förstärkare och bok. Kostnad för kurslitteratur ingår inte i kursavgiften. Mer information om vilket kursmaterial som används kommer via din kallelse innan kursstart.

Mot uppvisande av din kallelse får du 10 procents rabatt på strängar och nya instrument hos Musikpartner på Spannmålsgatan i Trollhättan.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart.
Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Om du uteblir från något kurstillfälle, är det tillfället förbrukat. Du kan således inte kostnadsfritt ta igen det tillfället senare under kursen eller få ekonomisk kompensation för det tillfället du var frånvarande.

Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör under rubriken ”Kursavgift och betalning” på www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor

Ort

Medborgarskolan Trollhättan

Storgatan 19, Trollhättan

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 750 kr

Summa: 1 750 kr

Utforska ämnesområde