Ort
Lund
Startdatum
27 Mar 2024
Tid
15:45-18:00
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
3 st
Ledare
Bengt Hammarling
Nummer
67038
Pris
1 295 kr

Om arrangemanget

Detta är första fortsättningsnivån i Excel som är Microsofts stora kalkylprogram. Med Excel kan du kalkylera och hålla ordning på olika register. Ett roligt och absolut nödvändigt program på företag och i föreningar.

Här lär du mer och fördjupar dig i funktioner som du trodde var för komplicerade och förbi den egna gränsen. Lär dig bemästra detta användbara program till fullo. Excel är användbart både hemma och på arbetet. Efter denna kursen kan du använda en del av programmets mer avancerade funktioner. Du skapar, redigerar och formaterar kalkylark på flera olika sätt. Du får jobba vidare med olika funktioner och formler, skapa och redigera diagram och tabeller.

Du får skriva och klistra in data, text, tal och formler. Vi utökar nu med lite mer komplicerade funktioner.

Du får arbeta med tabeller och serier. Sortera i flera nivåer, dölj information etc. Arbeta med kalkylblad i tre dimensioner. Skapa och förändra olika diagram.

Material
Kostnaden för kursmaterial ingår inte i kursavgiften.

Programvaror
Microsoft Excel 2010, 2013 eller 2016 eller nyare.

För vem?
Grundläggande datavana och grundläggande Excelkunskap.

Viktigt
Ange alltid aktuell e-postadress vid anmälan.

Anmälan
OBS! Ta del av köpevillkoren innan du anmäler dig. När kursen fått tillräckligt med anmälningar får du en kallelse med faktura via posten eller e-post. Där anges definitiv startdag, plats, tidpunkt och ibland även information om portkod med mera.

  • Anmälan är bindande
  • Kursens startdatum är preliminärt.
  • Invänta alltid kallelse innan du går till kurslokalen.

Ledare
Våra ledare har relevanta ämneskunskaper och erfarenhet av att leda studiecirkel. Ledaren genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Genom ett utbildningsprogram ges våra ledare möjlighet till såväl personlig som pedagogisk utveckling, en viktig del av Medborgarskolans kvalitetsarbete.

Rabatt
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker. Läs mer om hur du gör: https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Bra att veta
Eventuell rabattorsak anges vid anmälan. Intyg krävs. Man kan dela upp betalningen på upp till tre månader, meddela i så fall detta vid din anmälan.

Detta är folkbildning
Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar, på distans eller semidistans. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Varje individ har inflytande i gruppen. Inom folkbildningen kan den enskilde deltagaren påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Ort

Medborgarskolan

Bangatan 6, Lund

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 295 kr

Summa: 1 295 kr

Utforska ämnesområde