Ort
Distans
Startdatum
27 Sep 2024
Tid
09:00-12:00
Dagar
Tors, Fre
Antal tillfällen
3 st
Ledare
Carina Burvall
Nummer
54087
Pris
1 195 kr

Om arrangemanget

Kursen är avsedd för dig som har gått Excel grund, och vill bli effektivare i ditt arbete med Excel. Du lär dig använda tabeller, skapa mallar, anpassat format, använda databas- och funktioner. Presentera din lista via pivottabeller och/eller pivotdiagram, tillverka enkla makron, länka och konsolidera information.

INNEHÅLL OCH MÅL
Efter kursen har du fördjupat dina kunskaper inom kalkyler genom formatering, funktioner, länka och konsolidera data, listhantering, mallar och skapa enkla makron. Det gör att du kan lösa uppgifter på ett effektivare sätt. Du kan även skapa pivottabeller som på ett överskådligt sätt sammanställer information från listor i Excel.

Under kursen kommer vi att genomföra gemensamma, enskilda och gruppövningar. Via programmet Zoom kan du dela din bildskärm för att enklare få hjälp i dina frågor.
 
UPPLÄGG
Du kommer få ett mail några dagar innan kursstart med inloggningsuppgifter till vår digitala plattform Learnify. Där kommer du hitta allt kursmaterial, ladda ner det till din dator innan kursstart.

Alla träffar sker digitalt via Zoom.
Kursen är på 3 tillfällen á 3 timmar/tillfälle.

Fredag den 27 september kl. 09.00-12.00
Fredag den 4 oktober kl. 09.00-12.00
Torsdag den 10 oktober kl. 09.00-12.00

FÖRKUNSKAPER
Förkunskaper motsvarande Excel grund.

KURSMATERIAL
Övningsfiler och litet kompendium ingår i kursen.

KURSLEDARE
Carina Burvall

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har även ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla kursledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk och metodisk utveckling.

KALLELSE/FAKTURA
Du får en kallelse skickad till angiven e-postadress ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar.

BRA ATT VETA
Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.
Ring oss, 0910-71 31 30 för mer information.

Glöm inte att läsa våra avbokningsvillkor om du vill avboka din plats!

Vill du delbetala så hittar du informationen på samma ställe.
Klicka här så kommer du direkt till allmänna villkor, delbetalning med mera.

RABATT HOS BOKUS OCH AKADEMIBOKHANDELN
Under tiden du går kursen hos oss på Medborgarskolan får du rabatt på Bokus och Akademibokhandeln.
Gå in på www.medborgarskolan.se/bokusrabatt där hittar du detaljerad information om rabatterna.

MEDBORGARSKOLAN OCH FOLKBILDNING
Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Pris

Deltagaravgift: 1 195 kr

Summa: 1 195 kr

Utforska ämnesområde