Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

En kvinna utöver yoga på en grön yogamatta
Kurs

Feldenkrais - Medvetenhet genom rörelse

Ort
Värnamo
Startdatum
8 Sep 2020
Tid
17:50-18:30
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
12 st
Nummer
25663
Pris
1 100 kr

Om arrangemanget

Förbättra din koordination och medvetenhet med Feldenkraismetoden.

INNEHÅLL OCH MÅL

Vi alla har individuella vanemässiga rörelsemönster. Vårt rörelseomfång minskar om vi inte aktiverar nervsystemet regelbundet genom att röra oss tillräckligt och varierat. Stress samt fysiska och psykiska traumata inskränker ytterligare vår rörelsefrihet då musklerna hålls i beredskap.

 Under kursen lär du dig att rikta uppmärksamheten till hur du rör dig. Lektionerna utförs ofta i liggande och sker varsamt och långsamt. Du lär dig hur ditt nervsystem fungerar och hur du kan samarbeta med det. Spänning, smärta och stress minskar. Dina rörelser blir lättare och du får mer energi. Du blir snällare mot dig själv genom att lyssna till dina gränser och dina behov. Utöver de 12 grupplektionerna ingår en individuell lektion i kursen.

FÖRKUNSKAPER

Alla är varmt välkomna, både du som är nybörjare och du som har varit med innan. 

VIKTIG INFORMATION

Medborgarskolan skickar fakturan på mail. Därför är det viktigt att ange sin mailadress vid anmälan. Önskas kvitto måste du meddela det via mail till sanna.erlander@medborgarskolan.se

KURSLEDARE

Karin Emmrich

PRIS

Vid anmäld plats kostar denna kurs 1600 kronor. I kursen ingår en individuell lektion, så kallad funktionell integration (tid efter överenskommelse). I priset ingår även 1st prova-på

Observera att drop in enbart är i mån av plats.

BRA ATT VETA

Medtag mjuka kläder. Kom i tid, dörren låses exakt på utsatt tid, sen ankomst- ingen Feldenkrais. GRATIS PROVA PÅ För dig som inte gått på denna kurs innan rekommenderar vi att du går på Prova På v.37. Det är samma dag och tid. Till Prova På anmäler du dig till kursledaren: SMS:a eller ring Karin 073 833 11 74. 

LOKAL / ADRESS

Värnamo Yoga Institut

Jönköpingsvägen 107 B, VärnamoDenna kurs är ett samarbete med Värnamo Yoga Institut.

ANPASSNINGAR EFTER CORONAPANDEMIN

Utefter rådande läge har vi begränsat antalet deltagare i våra kurser och placerar grupper i stora salar så deltagare kan hålla avstånd till varandra. Vi har endast 14 madrasser i salen och ökad tid mellan klasserna för att ordentligt kunna ventilera lokalen inför varje klass. Vi ber också deltagare att inte i onödan vistas väntande i våra lokaler så att vi minimerar samlingar. Vi ber dig att följa myndigheternas rekommendationer kring t ex handtvätt; tvätta gärna händerna innan och efter att du vistas i kurslokalen samt delta inte om du har symptom på förkylning. 

Ort

Värnamo Yoga Institut

Jönköpingsvägen 107 B, Värnamo

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 100 kr

Summa: 1 100 kr

Utforska ett ämnesområde