Ort
Jönköping
Startdatum
8 Sep 2022
Tid
19:30-20:15
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
7 st
Ledare
Selen Arica
Nummer
32407
Pris
820 kr

Fullbokad. Anmäl dig som reserv!

Om arrangemanget

FEMININE VIBE ungdom/vuxen nybörjare

INNEHÅLL OCH MÅL

Feminine Vibe är en dansstil som går ut på att leverera ”feminina” rörelser med självsäkerhet till medryckande musik. Vi kommer träna bl.a. koordination, dynamik och attityd.


UPPLÄGG

Vi börjar klassen med uppvärmning, lite styrka och sedan stretchning.

Vi börjar sedan lära oss olika steg och stegkombinationer för att sedan sätta ihop det till en koreografi. FÖRKUNSKAPER

Nybörjare.

 

KURSLEDARE

Selen Arica.

Selen Arica har dansat balett sedan hon var 4 år gammal.
Hon är utbildad danspedagog och behärskar dansstilarna  ballet, modern dans, jazzdans, showdans, street dance, spansk dans och rysk folkdans.

Selen har undervisat utomlands i bl.a. Turkiet och Florida och hon har undervisat i många år. Hon har även koreograferat stora föreställningar såsom Svansjön, Nötknäpparen, Don Quixote, m.fl.

Selen anser att dansen har ett eget språk och hon hoppas att hon kan förmedla sin glädje för dans till sina elever och att de ska fastna för dansen så som hon själv har gjort i många år nu.
Vi hoppas att våra elever ska få mycket bra kunskap av vår duktiga danspedagog Selen från Turkiet.

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

 

KURSMATERIAL

Valfri klädsel som man känner sig bekväm att dansa i och inomhusskor.

Håret bör vara uppsatt i en knut. Ha inte på smycken såsom hängande halsband och liknande. 

Tänk på att tuggummi och mat är inte tillåtet i danssalen.

 

BRA ATT VETA

Dusch och omklädningsrum finns.

Under höstlovet (vecka 44) är det ingen undervisning om inte kursledaren meddelar annat.

Lämna gärna ditt mobiltelefonnummer och mailadress vid anmälan så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig information. Blir en lektion inställd så informerar vi om detta via sms då vi inte har möjlighet att ringa till alla kursdeltagarna. Därför är det viktigt att du lämnar mobilnummer.

Vänligen observera att startdatum är preliminär. Innan kursen startat får du alltid en faktura som också innehåller en kallelse med uppgifter om adress till kurslokal, datum när kursen startar och tider för när kurstillfällen hålls. Kallelsen skickas per e-post eller vanligt post.

Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Eventuell avanmälan måste ske innan andra kurstillfället till oss på kontoret (inte till kursledaren) annars debiteras du full kursavgift.

Länk till allmänna villkor: https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

 

Välkommen!

 

 

Medborgarskolan följer aktivt utvecklingen gällande covid-19. Vi följer rekommendationer och direktiv från regeringen och Folkhälsomyndigheten.

Läs mer här : https://www.medborgarskolan.se/kampanjer-och-koncept/coronavirus-covid-19-medborgarskolans-rekommendationer/

Ort

Medborgarskolan Jönköping DANSSALAR

Kämpevägen 35, Jönköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 820 kr

Summa: 820 kr

Utforska ämnesområde