En välsminkad kvinna döljer sitt ansikte i tröja
Föreläsning

Fjärilsdrömmar - föreläsning om sårbarhet, sorg och om att våga leva helhjärtat

Ort
Göteborg
Startdatum
26 Sep 2022
Tid
18:00-20:15
Dag
Måndag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Charlotta Lagerberg Thunes
Nummer
24830
Pris
295 kr

Om arrangemanget

Föreläsning om högkänslighet och gränssättning, livets sårbarhet, förlust, kris och sorg baserat på boken Fjärilsdrömmar som är fortsättningen på första boken Orkidébarnet.

Om föreläsningen
Författaren Charlotta Lagerberg-Thunes berättar om sin nya bok Fjärilsdrömmar - uppföljaren till Orkidébarnet om HSP och gränssättning, om livets sårbarhet och vägen till att leva helhjärtat.

www.charlottalagerbergthunes.se

Föreläsningen tar upp högkänslighet och gränssättning, sårbarhet, förlust, kris och sorg. Men också utmattningsdepression och upprepningstvång, och om hur man reser sig stark igen för att våga leva helhjärtat.

För vem
Föreläsningen riktar sig till personer som kanske står i ett vägskäl eller lider av utmattningsdepression, personer som arbetar med människor, personer som vill lära sig mer om sårbarhet och högkänslighet, människor som arbetar eller befinner sig i kris eller omställning, och som är intresserade av beteendevetenskap, psykologi, hälsa, kropp och själ eller välmående.

Föreläsare
Charlotta Lagerberg-Thunes är författare, föreläsare och beteendevetare med en bakgrund inom socialt arbete, BRIS och skola och hon har skrivit femton böcker både för barn och vuxna. Hon har varit med i flera poddar och hennes signum är att ge ut böcker som vidrör själen.

Charlotta har fått flera utmärkelser, nyligen tilldelades hon utmärkelsen Årets Känslovisionär 2021. Från Sveriges Författarfond, dels från Sveriges Läromedelsförfattares förbund SLFF samt ett utanförskapspris som eldsjäl genom Skandiastiftelsen Idéer för livet. Hon korades till årets driftigaste HSP-person år 2017 och 2018 genom HSP Sweden. 

Mer information om Charlotta hittar du på hennes hemsida: www.charlottalagerbergthunes.se och vill ni se på hennes övriga verk: www.popcornmannenpoppe.se

Uttalande om föreläsningen:

- Mycket bra!

- Postiv och entusiastisk föreläsare

- Föreläsaren var mycket bra engagerad, mycket bra retorik, röst och dialog.

- Tack för en givande föreläsning med många nya infallsvinklar!

- Fint att blanda bokens innehåll, fakta och egna erfarenheter. Extra bra när föreläsaren berättar om egna erfarenheter.

- Föreläsaren är lugn, lyssnade in publiken, Bra att föreläsaren blandar lättsamhet med allvar.

- Väldigt imponerande hur föreläsaren sätter in boken i ett djup genom att spinna vidare på händelserna och det blir mer.

Bra att veta
Du får en kallelse till föreläsningen ca 1-2 veckor innan.

 

 

 

 

Ort

Medborgarskolan Göteborg Haga

Haga Östergata 12, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 295 kr

Summa: 295 kr

Utforska ett ämnesområde