Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

En välsminkad kvinna döljer sitt ansikte i tröja
Föreläsning

Föreläsning: "En naken ingenjör"

Ort
Göteborg
Startdatum
20 Okt 2020
Tid
18:30-20:00
Dag
Tisdag
Nummer
77917
Pris
195 kr

Om arrangemanget

En berättelse om utmattning till återhämtning. En vändpunkt i livet, insikt kring högkänslighet gav styrkan att hitta sig själv och att bryta invanda mönster. Det här är en personlig livsberättelse med stor igenkänningsfaktor som berör på djupet.

 

Innehåll 

Har du en känsla av att du fastnat i livet med alla måsten och borden? Du har det bra men ändå en otillräcklighet som börja växa på insidan. Känner du dig överväldigad av allt som händer i din omgivning? Är du nyfiken på högkänslighet?

På denna föreläsning får du ta del av Thomas erfarenheter och lärdomar av en resa från utmattning till återhämtning. 2015 hamnade Thomas i utmattning med allt som lades på under livets väg, familj, barn och karriär. Samtidigt vaknade en inre känsla av att bryta detta negativa mönster och resan till återhämtning påbörjades. Insikter kring högkänslighet blev en vändpunkt och han började tro mer på sig själv. Steg för steg bröt han gamla mönster, ökade sin självinsikt kring känslohantering och lyckades rensa gammalt känslobagage och minnen. Genom detta hittade han styrkan inom sig själv och började leva sitt liv på ett nytt sätt med en medveten närvaro i det han gör. Efter vändningen har han gått pilgrimsleden i Spanien, utbildat sig till högkänslighetsterapeut och startat eget företag.

Varmt välkommen att inspireras av Thomas nakna och personliga berättelse från mörka tankar och hopplöshet till den inre styrkan.  


Kursmaterial 

Efter föreläsningen finns det möjliget att köpa Thomas Andersons bok, Sårbar man – vägen till inre styrka, till ett förmånligt pris.

Föreläsare

Thomas Anderson är författare till boken, Sårbar man - vägen till inre styrka. Han är utbildad civilingenjör, arbetat på Volvo och som managementkonsult. Han har lång erfarenhet av globala projekt, digitalisering och förändringsledning. Nu driver han eget företag med fokus på människor och företag i förändring. Han erbjuder föreläsningar, workshops, förändringsledning och individuella samtal.

Vill du veta mer om Thomas innan föreläsningen?

Bra att veta
Föranmälan krävs och är bindande. Det kommer finnas tid för en frågestund efter föreläsningen.

Medborgarskolan som studieförbund gör inte anspråk på att kunna behandla eller diagnosticera. Vi erbjuder forum för folkbildande aktiviteter och uppmuntrar till dialog, interaktion och reflektion. Denna föreläsning bygger på föreläsarens egna erfarenheter.

 

Ort

Medborgarskolan Göteborg

Haga Östergata 12, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 195 kr

Summa: 195 kr

Utforska ett ämnesområde