Ort
Örebro
Startdatum
13 Jan 2024
Tid
11:00-12:00
Dag
Lördag
Antal tillfällen
1 st
Nummer
76217
Pris
185 kr

Om arrangemanget

En inspirationsföreläsning där Mimmi Sandström berättar om sin egen tuffa resa med trauma och smärta, och hur hon så småningom genom en specifik meditationsteknik hittade nycklarna till självläkning

Från trauma och kronisk smärta till självläkning

Denna föreläsning handlar om Mimmis personliga upplevelse av att självläka från trauma och kronisk smärta genom en specifik meditationsteknik. Genom att dela sin egen resa hoppas hon kunna inspirera och ge insikter om potentialen som finns för att återvinna hälsa och välbefinnande. Under föreläsningen kommer du också att få möjlighet att prova på den meditationsteknik som var en avgörande faktor i hennes egen helande process.

Välkommen att lyssna och delta!

Föreläsare
Mimmi Sandström är också certifierad yinyoga-och mindfulnessinstruktör och driver företaget YOSA ihop med sin partner Johanna Sandström där de undervisar i återhämtande yoga, meditationer och workshops för att hjälpa andra till återhämtning. 

Upplägg 
1 tillfällen x 60 minuter

Förkunskaper
För alla, Välkommen att lyssna och delta!

Bra att veta
Vi är i en mysig yogasal med möjlighet att prova på övningarna. Fräscha ullmattor finns att låna. Kaffe och te finns gratis

Tips på vidareutveckling
20 januari börjar kursen Meditation  - finn mer lugn och välmående i din vardag. Kursen innehåller meditation och praktiska övningar till självläkning

Bra att veta
• Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan  kursstart.
• Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
• Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Kursledare
Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Rabatter
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

https://www.medborgarskolan.se/formaner

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/kopvillkor-diplomutbildning/

Medborgarskolan och folkbildning
Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.
Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

 

Ort

Medborgarskolan Örebro Fredsgatan 14

Fredsgatan 14, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 185 kr

Summa: 185 kr

Utforska ämnesområde