Ort
Gävle
Startdatum
8 Apr 2024
Tid
18:00-20:30
Dag
Måndag
Nummer
78030
Pris
150 kr

Om arrangemanget

Vill du släppa begräsningar? Lär dig om hur du kommer kontakt med dina känslor. Rosenmetoden är en stillsam beröringsbaserad behandling som gör det möjligt att komma i kontakt med de känslor och upplevelser som vi har stängt inne.

Innehåll

Känslor i sig ger inte spänningar utan det är när vi håller tillbaka dem och de inte får sin plats, som spänningar uppstår. 
Spänningarna begränsar oss i våra möjligheter att känna, uttrycka oss och röra oss, med andra ord så begränsar de oss både fysiskt, socialt och känslomässigt.
 

Upplägg

Under två och en halv timme berättar och demonstrerar Peter Olsson vad Rosenmetoden är och hur det fungerar. Vi gör också några övningar så att du själv får uppleva något av vad metoden gör och hur det känns.

Den som vill tillgodogöra sej Rosenmetoden kan göra det genom att ta behandlingar hos en certifierad Rosenterapeut eller genom att delta i Workshops och Kurser. 

Välkommen till oss

  • Våra lokaler ligger centralt i Gävle.
  • Avstånd till lokal- och regionalbussar 200 m, tågstation 350 m.
  • Parkeringar och parkeringshus finns runt omkring våra lokaler.
  • Kök med micro, kyl, frys, vattenkokare och kaffemaskin finns.

Bra att veta

  • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

 

 

 

Ort

Medborgarskolan Gävle

Drottninggatan 23, Gävle

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 150 kr

Summa: 150 kr

Utforska ämnesområde