En man arbetar framför sin dator
Kurs

Företagsutbildning InDesign, PhotoShop, WordPress eller Illustrator (Adobeprog), skräddarsydd

Ort
Ystad
Antal tillfällen
1 st
Nummer
59627
Pris
1 000 kr

Om arrangemanget

Jobba mer effektivt! Adobe Indesign-, Photoshop-, Wordpress- eller Illustratorutbildningar för företag har som syfte att effektivisera användningen av programmet; att göra det lättare för anställda och företagsledare att verkligen utnyttja alla smarta funktioner.

Innehåll
Vi skräddarsyr utbildning för just er. Priset som anges är endast ett riktpris/timme (60min) och gäller vid en deltagare. Kontakta oss för offert. Hur många utbildningstimmar just du/ni behöver är helt beroende på mål och ingångsnivå.

  • Indesign är ett av de mest avancerade layoutprogrammen som finns. Med hjälp av detta program kan du göra bland annat foldrar, affischer, annonser och layout till andra trycksaker som vattenflaskor och nyckelringar.
  • Photoshop är ett bildbehandlingsprogram som dagligen används av professionella formgivare och fotografer världen över. Andra yrkesutövare som till exempel marknads- och PR-ansvariga har också stor nytta av Photoshop för att bearbeta bilder och arbeta med design.
  • Wordpress används främst för att bygga lättskötta, moderna hemsidor. Med en Wordpressutbildning kan man relativt enkelt lära sig att själv ta fram en välfungerande hemsida.
  • Illustrator är programmet där du lär dig att skapa grafik och att vektorisera loggor för användning i tryck och på webbsidor. Vi lär oss arbetsflöden och tekniker för att uppnå ett proffsigt resultat.

Upplägg
Oavsett vilka behov och vilken nivå er personal är på i Indesign, Photoshop, Wordpress eller Illustrator kan vi erbjuda ert företag en skräddarsydd utbildning. Våra utbildningar för företag utgår alltid från era behov och upplägget är skräddarsytt till just ert företag. Många har en väldigt specifik målsättning, andra vill bara höja personalens kompetens rent generellt. Innan vi inleder en utbildning börjar vi alltid med en behovsanalys och först därefter planeras utbildningsupplägg och innehåll.

Utbildare
Utöver sina ämneskunskaper och pedagogiska kvalifikationer har våra ledare stor erfarenhet av externa uppdrag och utbildning för yrkesverksamma i näringslivet och offentlig sektor.

Utbildningsmaterial
Kostnad för eventuell litteratur tillkommer och bestäms innan utbildningsstart.

Utbildningslokal
Vi genomför oftast utbildningarna hos våra uppdragsgivare så att deltagarna inte ska förlora värdefull arbetstid, men passar det er bättre så genomför vi utbildningen i våra utbildningslokaler.

Låt din personal och din organisation utvecklas!

Kontakt
skane@medborgarskolan.se

Ort

Medborgarskolan

Adlercreutzgatan 4, Ystad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 000 kr

Summa: 1 000 kr

Utforska ämnesområde