En kille i regnjacka tar bilder i skog
Kurs

Foto-digital systemkamera, fördjupning

Ort
Göteborg
Startdatum
6 Maj 2023
Tid
19:45-22:00
Dagar
Söndagar
Antal tillfällen
2 st
Nummer
30150
Pris
1 995 kr

Om arrangemanget

Kursen vänder sig till dig som är intresserad av att gå vidare från nybörjarnivån. Vi gör kortare repetitioner av kamerans funktioner utifrån gruppens sammansättning, men fokus ligger mer på bilderna än på tekniken

Kursen vänder sig till dig som är intresserad av att gå vidare från nybörjarnivån.Vi gör kortare repetitioner av kamerans funktioner utifrån gruppens sammansättning, men fokus ligger mer på bilderna än på tekniken. Kursen vill inspirera dig att gå vidare i ditt fotograferande.

INNEHÅLL
Under kursen arbetar vi vid varje kurstillfälle med uppgifter som hjälper dig att utveckla både ditt tekniska kunnande och ditt personliga bildskapande. Vi övar på att fotografera i olika ljusförhållanden och situationer. Vi varvar teori med praktiska övningar och du får alltid en uppgift med dig hem.

UPPLÄGG
Kursens fokus ligger på bilden och på att utveckla din förmåga och medvetenhet för att genom tekniken skapa den bild och det tekniska resultat du vill ha.

FÖRKUNSKAPER
Du kan hantera din kamera och är förbi auto-läget.

KURSLEDARE
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

KURSMATERIAL
Vi rekommenderar att du har en digital systemkamera och tillhörande instruktionsbok som du tar med.

BRA ATT VETA
Kontrollera att din kamera har manuella inställningsmöjligheter innan du anmäler dig till kursen
Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Ort

Medborgarskolan Göteborg Haga

Haga Östergata 12, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 995 kr

Summa: 1 995 kr

Utforska ämnesområde