Startdatum
26 Maj 2023
Tid
13:30-16:00
Dagar
Fredagar
Antal tillfällen
4 st
Nummer
62235
Pris
995 kr

Om arrangemanget

Har du alltid önskat dig fantastiska naturbilder på väggen hemma? Rogivande stilleben på träd, virvlande höstlöv i högar eller nyutslagna träd och vårblommor. Helt enkelt praktfulla landskapsbilder i härliga färger. Följ med till Kullaberg och förverkliga dina kreativa idéer.

Tillsammans och under trivsamma former uppnår vi alla önskemål under rogivande fotostunder i naturen.

Fokus ligger på motiv och vi kommer att arbeta både med landskapsbilder och närbilder.

Vi kommer att gå igenom komposition, att fotografera i befintligt ljus, leta mönster och färger i naturen och avslutningsvis testa på rörelseskärpa och rörelseoskärpa.

Du behöver ha med dig din egen kamera, fika/matsäck och kläder efter väder.

Kursen är på 4 träffar x 3 lektioner.

Fredagar, kl 13.30-16.00 med prel. start 26 maj. (Avvakta kallelse).

Första träffen ses vi på parkeringen i Sibirien, Ängelholm.

 

För vem?
Inga förkunskaper behövs. Vi arbetar utifrån var och ens förutsättningar och förkunskaper.

 

Anmälan
Ta del av köpevillkoren innan du anmäler dig. När kursen fått tillräckligt med anmälningar får du en kallelse med faktura via posten eller e-post. Där anges definitiv startdag, plats, tidpunkt och ibland även information om portkod med mera.

  • Anmälan är bindande.
  • Kursens startdatum är preliminärt.
  • Invänta alltid kallelse innan du går till kurslokalen.

 

Ledare
Våra ledare har relevanta ämneskunskaper och erfarenhet av att leda studiecirkel. Ledaren genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Genom ett utbildningsprogram ges våra ledare möjlighet till såväl personlig som pedagogisk utveckling, en viktig del av Medborgarskolans kvalitetsarbete.

 

Rabatt
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker m.m. Läs mer om hur du gör: https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

 

Bra att veta
Eventuell rabattorsak anges vid anmälan. Intyg krävs. Man kan dela upp betalningen på upp till tre månader, meddela i så fall detta vid din anmälan.

 

Detta är folkbildning
Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

Pris

Deltagaravgift: 995 kr

Summa: 995 kr

Utforska ämnesområde