Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

En välsminkad kvinna döljer sitt ansikte i tröja
Föreläsning

Från Carl till Caroline - föreläsning med Caroline Farberger

Ort
Stockholm
Startdatum
23 Nov 2020
Tid
18:30-20:30
Dag
Måndag
Nummer
42295
Pris
320 kr

Om arrangemanget

Caroline Farberger, bekant för många som toppchef för ett av Sveriges största försäkringsbolag, berättar om sitt livsavgörande beslut att byta kön.

Om föreläsaren
Caroline Farberger är företagsledare, sedan 2016 är hon vd för Ica försäkring. Hösten 2020 är hon aktuell med den självbiografiska boken "Jag, Caroline".

För två år sedan genomgick Caroline Farberger en könskorrigering. Hon var då vd för ett av Sveriges största försäkringsbolag och fullt medveten om vad beslutet kunde innebära för såväl karriären som privatlivet. Här delar hon med sig av insikter och erfarenheter, inte minst från att identifieras som man respektive kvinna i en heteronormativ affärsvärld.

Lokal
Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer och väljer lokal i enlighet med dessa. Det gör att föreläsningar kan flyttas inom Stockholms innerstad. Läs informationen på kallelsen. Information om lokal skickas via e-post ca en vecka innan start.

Bra att veta
Föreläsningen pågår ca två timmar inklusive paus.

Vänligen observera att anmälan till kulturevenemang såsom konserter, föreläsningar eller liknande är bindande och avgiften återbetalas/krediteras därför ej vid avanmälan.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

Pris

Deltagaravgift: 320 kr

Summa: 320 kr

Utforska ett ämnesområde