Ort
Växjö
Startdatum
28 Feb 2024
Tid
17:30-18:30
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
8 st
Ledare
Linnea Johansson
Nummer
43292
Pris
795 kr

Om arrangemanget

Frigörande dans är en kravlös och glädjefylld dans för både kropp och sinne. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av dans och fokus är just kravlöshet.

Innehåll:

Genom den frigörande dansen får du möjlighet att fördjupa din kontakt med dig själv och dina känslor. Det är en stund av ren närvaro där du tillåts vara helt och hållet dig själv utan krav och prestation. 

I denna kravlösa dans är det endast du och din kropp, din lust och din energi som sätter gränserna. Ingen tidigare erfarenhet av dans krävs.

Låt musiken guida dig och låt dansen vara din fristad. Genom dansen får du möjlighet att utforska, uttrycka och njuta av varje ögonblick på en resa genom rytmer och rörelser som väcker liv i kropp och sinne. Efter varje lektion så samlas alla tillsammans för en stunds reflektion som Linnea leder. 

Ingen tidigare erfarenhet av dans krävs. 

Presentation av ledaren:

Linnea är utbildad hälsopedagog och dansare som brinner för att arbeta med människor och inspirera till en en bättre hälsa. Hon är utbildad vid estetiska programmet i dans och vid Löftadalens folkhögskola. Linnea har också en examen från hälsopedagogiskt program från högskolan i Halmstad och brinner för hur vi med små medel kan ta hand om vår hälsa i vardagen. 

 

Plats: Medborgarskolan Växjö, Vintervägen 2

Start: 28/2

Dag: Onsdagar

Tid: 17:30-18:30

Antal tillfällen: 8 st

Kostnad: 795 kr

Anmälan och kallelse:

Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Som deltagare under 18 år måste målsman stå som annan betalare vid anmälan.

Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen.

Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan.
Vi reserverar oss för att kursen kan komma att byta dag eller tid eller ställas in pga för få anmälda.
Ju tidigare du anmäler dig desto större chans att kursen kommer till start.

Om kursen skulle ha för få anmälda meddelar vi dig 1-2 veckor innan kursstart. Vi reserverar oss för eventuell framflyttad kursstart, ändrad dag och/eller tid. Vi kontaktar dig alltid innan förändring och du har då rätt att avboka din plats kostnadsfritt.

Kallelse till kursen skickas till dig via mejl ca en vecka innan kursstartdatum som en bekräftelse på kursstart. I kallelsen följer även information om kursmaterial och eventuella entrékoder.

Har du frågor angående kursen kontakta:

Verksamhetsutvecklare

Lone Wåxnäs

lone.waxnas@medborgarskolann.se

 

VÄLKOMMEN!

 

 

Ort

Medborgarskolan Växjö

Vintervägen 2, Växjö

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 795 kr

Summa: 795 kr

Utforska ämnesområde