Ort
Trollhättan
Startdatum
23 Sep 2024
Tid
18:00-19:30
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
8 st
Ledare
Anders Bergström
Nummer
43739
Pris
1 750 kr

Om arrangemanget

Fortsättningskurs för dig som gått nybörjarkurs eller spelat tidigare. Vi går igenom vis- och fingerspelskomp och du får lära dig mer avancerade ackord.

Innehåll
Till skillnad från nybörjarkursen är den här kursen mer inriktad på fingerspel med bastoner och viskomp. Du lär dig några nya visor och bastoner varje vecka. Första kurstillfället går vi igenom gitarren och olika basgångar och var bastonerna ligger, även viss teori ingår. Liten grupp med 3-5 deltagare.

Kursen går en gång i veckan, samma dag och tid. Tänk på att du också behöver öva mellan kurstillfällena för att lära dig, helst öva lite varje dag!

För vem
Detta är en fortsättningskurs för dig som gått nybörjarkursen eller spelat lite tidigare. Det krävs att du kan lite ackord och barréackord. Alla elever från 16 till 100 år är välkomna!

Kursledare
Din kursledare Anders har hållit på med musik sedan unga år. Det som i ungdomen startade som en hobby har genom åren utvecklats till ett stort musikintresse. Anders har många års erfarenhet som musiklärare och att undervisa i gitarrspel på musikskola. Han har varit kursledare och undervisat hos oss på Medborgarskolan sedan slutet av 1990-talet. -"Det är en stor glädje att se framstegen och utvecklingen hos deltagarna"

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Medtag akustisk gitarr och bok. Kostnad för kurslitteratur ingår inte i kursavgiften. Mer information om vilket kursmaterial som används kommer via din kallelse innan kursstart.

Mot uppvisande av din kallelse får du 10 procents rabatt på strängar och nya instrument hos Musikpartner på Spannmålsgatan i Trollhättan.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner 

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör under rubriken ”Kursavgift och betalning” på www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor

Ort

Medborgarskolan Trollhättan

Storgatan 19, Trollhättan

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 750 kr

Summa: 1 750 kr

Utforska ämnesområde