En man lär sig ackord på gitarr
Kurs

Gitarr akustisk grupp lätt fortsättning från 18 år

Ort
Örebro
Startdatum
4 Sep 2024
Tid
17:30-18:15
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
12 st
Nummer
81373
Pris
1 770 kr

Få platser kvar

Om arrangemanget

Visor, rock, blues, ackord, fingerplock. Här får du komma igång med ditt gitarrspel och utveckla din musik.

 

Innehåll
Tillsammans i grupp lär vi oss grunderna i gitarrspel, såsom ackord, rytm och melodi. Vi testar lite olika genrer och hits

Upplägg 
12 tillfällen x 45 minuter. Läraren ger deltagarna mycket inspiration och material för att öva hemma mellan träffarna.


Förkunskaper
Den här kursen är för dig som spelat en termin eller två, en lätt fortsättning.  Målet är att du ska lära dig spela bruksgitarr, det vill säga att du ska kunna spela enkla låtar och kompa dig själv eller andra - och inte minst ha kul.

Kursledare

Gustaf Mannberg  är en hängiven gitarrist och pedagog som har en musikutbildning från Folkhögskola och läser nu en kanditat i gitarr  på Musikhögskolan Örebro. 

Alla våra kursledare är kompetenta och utbildade pedagoger. Många av dem går sitt sista år på Musikhögskolan som är en 5-årig utbildning till musiklärare

Bra att veta
• Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
• Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
• Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Kursledare
Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Rabatter
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

https://www.medborgarskolan.se/formaner

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/kopvillkor-diplomutbildning/

Medborgarskolan och folkbildning
Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.
Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

 

Ort

Medborgarskolan Örebro Fredsgatan 14

Fredsgatan 14, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 770 kr

Summa: 1 770 kr

Utforska ämnesområde