En man lär sig ackord på gitarr
Kurs

Gitarr - Enskild undervisning

Ort
Ludvika
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
4 st
Ledare
Christian Wennegard
Nummer
76833
Pris
1 200 kr

Om arrangemanget

Vill du börja spela gitarr men vet inte var du ska börja?

I Glashusets gitarrskola för nybörjare får du lära dig de grunder som behövs för att sedan kunna gå vidare i ditt gitarrspelande. Vi går igenom de vanligaste grunderna t.ex. gitarrens olika delar och hur man hanterar gitarren på bästa sätt.

I början av gitarrkarriären är det viktigaste att man har roligt. Att väva in de viktigaste grunderna i musik som du vill lära dig gör att undervisningen blir både underhållande och lärorik. Vår kursledare skräddarsyr kursen utefter vilken typ av musik du vill spela och vilka mål du har.

Innehåll och mål
En tydlig grundkurs där det mest grundläggande i gitarrspel tas upp. Våra kurser är gehörsbaserade just för att du ska kunna bli så fri som möjligt i ditt eget musicerande. Efter att ha en stadig grund kan vi gå vidare till att välja hur ditt spelande kan utvecklas.

Upplägg
Undervisning för enskild elev där vi gemensamt bestämmer veckodag och klockslag. 4 lektionstillfällen, en lektion är 45 minuter.

Kursmaterial
Väljs efter elevens önskemål. Vi kan jobba med både akustisk- och elgitarr.

Kursledare
Christian Wennegard har många års erfarenhet av gitarrspel i praktiken, Genom att ha rört sig inom många olika musikstilar, allt från blues och pop till hårdrock har han skaffat sig en bredd som gör det möjligt att skräddarsy gitarrkurserna helt efter elevens egna önskemål.

OBS!
Kontollera din skräppost. Du får en kallelse/faktura via mail och i vissa fall händer det att mail från oss hamnar där.

Kontakt
Alexander Högbom
07272916981
alexander.hogbom@medborgarskolan.se
www.glashuset.nu

Ort

Glashuset Ludvika

Verkstadsvägen 6, Ludvika

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 200 kr

Summa: 1 200 kr

Utforska ämnesområde