Ort
Ludvika
Antal tillfällen
4 st
Ledare
Daniel Andersson
Nummer
79858
Pris
1 350 kr

Om arrangemanget

Oavsett om du är barn eller vuxen och vill utveckla ditt spelande eller är en nyfiken nybörjare kan enskild undervisning vara ett bra alternativ. För tillfället har vi ingen väntetid eller kö så du kan börja redan inom en månad!

Innehåll

Pop, rock eller blues, oavsett genre har gitarren sin givna plats i musiken. Tillsammans med Daniel utvecklar du din musikalitet, lyssningsförmåga, teknik och repertoar. Du som är helt nybörjare lär dig spela gitarr från grunden i en takt som passar din inlärningsförmåga. Innehållet utformas i samråd mellan läraren och deltagaren för att du ska lära sig så mycket som möjligt. 

Upplägg

Lektionerna är 45min, 4 tillfällen i rad. Efter anmälan blir du kontaktad av kursledaren för att bestämma startdatum, dag och tid för undervisningen. Det är därför viktigt att du anger en korrekt mailadress och telefonnummer vid anmälan. Medtag egen gitarr och eventuella önskemål på låtar. Gitarr finns även att låna på plats om så önskas. 

Förkunskap

Du behöver inte ha spelat gitarr tidigare för att ta enskilda lektioner hos oss. Undervisningen anpassas efter dina önskemål och behov. Därför passar denna undervisningsform både dig som är helt nybörjare. 

Kursledare

Daniel Andersson har varit kursledare på Medborgarskolan i många år och är mycket omtyckt av sina kursdeltagare.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta

  • Varje kursomgång består av 4 lektionstillfällen. När 4 tillfällen passerat är det bara att återanmäla sig om du vill fortsätta 4 gånger till och så vidare.
  • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart. 
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta Alexander Högbom på 0727291691 eller alexander.hogbom@medborgarskolan.se
  • OBS! Kontollera din skräppost. Du får en kallelse/faktura via mail och i vissa fall händer det att mail från oss hamnar där.

Ort

Medborgarskolan Ludvika

Myggatan 3, Ludvika

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 350 kr

Summa: 1 350 kr

Utforska ämnesområde