Ort
Gävle
Startdatum
5 Sep 2024
Tid
19:00-19:45
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
8 st
Ledare
Patrik Norin Algerstam
Nummer
80794
Pris
1 795 kr

Om arrangemanget

Vill du lära dig läsa och spela efter noter, enkla ackord, komponera din egen melodi och samtidigt ha väldigt trevligt?

Innehåll

Du får lära dig ackordspel, melodispel, fingerspel, improvisation och notläsning. Undervisningen sker i grupp. Lektionerna baseras på ett läromedel och deltagarnas önskemål, kunskaper och behov. 

Upplägg

  • Vi träffas en gång i veckan.
  • 8 tillfällen. 
  • 1 studietimme á 45 minuter per tillfälle.

Förkunskap

Ingen förkunskap krävs.

Kursledare

Patrik Norin Algerstam. Han har studerat och arbetat med pedagogik i snart 10 år och varit ledare för grupper och enskild undervisning hos oss i flera år.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

Kursmaterialet ingår inte i avgiften. Du behöver en egen akustisk gitarr. Du köper själv boken Gitarren och jag 1 (ISBN: 9789188181923). OBS! Invänta kallelse att kursen verkligen blir av innan du gör ditt inköp.

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Välkommen till oss

  • Våra lokaler ligger centralt i Gävle.
  • Avstånd till lokal- och regionalbussar 200 m, tågstation 350 m.
  • Parkeringar och parkeringshus finns runt omkring våra lokaler.
  • Kök med mikro, kyl, frys, vattenkokare och kaffemaskin finns.

Bra att veta

  • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Ort

Medborgarskolan Gävle

Drottninggatan 23, Gävle

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 795 kr

Summa: 1 795 kr

Utforska ämnesområde