Ort
Ludvika
Startdatum
14 Mar 2024
Tid
17:30-20:30
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
3 st
Ledare
Ulrika Hedin
Nummer
76559
Pris
990 kr

Om arrangemanget

Skapa dina egna krukor och planteringskärl för dina blommor och exotiska växter att ha i trädgården.

Innehåll

Sätt din unika prägel på hemmet eller trädgården genom att gjuta egna krukor, bänkar eller prydnader.

Betonggjutning är förhållandevis enkelt att göra och med raka, runda och fantasifulla formar kan du göra egna alster som är unika för din trädgård. När föremålet har torkat kan du måla eller smycka det på ditt sätt.

En teoretisk och praktisk kurs där du får lära dig om verktyg och material.

Upplägg

  • Torsdagar 17.30

  • Vi ses vid 3 tillfällen

  • Varje träff varar 4 x 45min 

Förkunskap

Du behöver inte ha några förkunskaper, endast intresse krävs.

Inför första träffen

Inhandla och ta med en påse finbetong, en hink, en pinne att röra med och olja till formen. För att du ska kunna börja gjuta vid första träffen ska du ha tänkt ut en gjutform, googla gärna för inspiration och du kanske hittar något passande i hemmet du kan ta med att gjuta i. Hör gärna av dig om du har någon fråga hedin.ulrika61@gmail.com

Kursledare

Kursledare är Ulrika Hedin. Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10 procent rabatt hos Akademibokhandeln och 6 procent rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Bra att veta

  • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta Alexander Högbom på 0727291691 eller alexander.hogbom@medborgarskolan.se.
  • OBS! Kontollera din skräppost. Du får en kallelse/faktura via mail och i vissa fall händer det att mail från oss hamnar där.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Ort

Verkstaden

Köpmangatan 14, Ludvika

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 990 kr

Summa: 990 kr

Utforska ämnesområde