En kvinna praktiserar yoga i gräset
Kurs

Golden Girls 55+ Mjuk Hathayoga/Yin Yoga

Ort
Staffanstorp
Startdatum
26 Sep 2023
Tid
10:00-11:30
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Hilary Farnell
Nummer
65159
Pris
995 kr

Fullbokad. Anmäl dig som reserv!

Om arrangemanget

Yoga passar alla! Du behöver inte ha tränat något tidigare utan bara känna dig nyfiken på att testa yoga. Yoga skapar balans och närvaro och öppnar upp förmågan att njuta helt och fullt i livet!

Mjuk Hathayoga, dvs långsamt tempo med mjuka lekfulla asanas (positioner). Traditionell yoga med behagliga sittande, liggande och stående positioner där andningen följer med. Vi tar ett litet inslag av Yin Yoga då vi sitter el ligger i positioner upp till 5 min.

Yinyoga - är en av de lugnaste former av yoga - att komplement till de mer dynamiska yogastilarna som främst utövas i väst.
Yin formen av yoga är baserad på att hålla ett fåtal olika sittande, liggande positioner passivt under en längre period - sträcker ut bindväven runt ben leder och organ vilket gör att såväl rörlighet som smidighet ökar, samtidigt som kroppens energikanaler påverkas.

FÖR VEM?
Alla är Välkomna!
Inga förkunskaper behövs, övningarna anpassas individuellt efter din egen förmåga.

KURSLEDARE
Hilary Farnell, har under 13 år praktiserat och utvecklat sina kunskaper i flera olika Yogastilar genom Workshops och retreats både i Sverige, USA och Indien. De senaste 5 åren har Hilary undervisat kvinnor 55+ i mjuk Hatayoga samt Yinyoga och Yin-Restorative. 

BRA ATT VETA
Ta med Yogamatta, filt och kudde om du har.

Golden Girl = kvinna 55+
Kursavgiften går att dela upp utan extra kostnad!

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

 

Ort

H.Farnell

Bagarevägen 4, Staffanstorp

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 995 kr

Summa: 995 kr

Utforska ämnesområde