Ort
Vännäs
Startdatum
16 Mar 2024
Tid
10:00-16:00
Dagar
Lör, Sön
Antal tillfällen
2 st
Nummer
53342
Pris
1 295 kr

Om arrangemanget

Skapa vackra ting med hjälp av tenntråd!

Innehåll och upplägg
Under kursen får du lära dig olika tekniker från grunden. Träffarna genomförs genom varvning av teoretiska genomgångar och praktiskt arbete. Första delen av kursen får du under ledning göra ett enklare armband och därefter kan du övergå till mer avancerade designer och tekniker.

Förkunskaper
Du behöver inga förkunskaper.

Kursledare
Ledare för kursen är Gunilla Axelsson. Gunilla driver Sunnansjö Tenn och företaget Willfix.
Gunilla är en mycket påhittig och kreativ person som ser skapandet och nytänkandet som en del i sitt arbete och gillar att entusiasmera och inspirera sina kursdeltagare.

Kursmaterial
Material till ett armband ingår i kursavgiften. Mer material finns att köpa i kurslokalen.
Material som köps på plats kan betalas via Swish eller kontant. Har man inte Swish så skickas faktura efter avslutad kurs.

Under helgen pågår även en kurs i rotslöjd i samma lokaler. Har man lust att prova på tenntråd ena dagen och rotslöjd den andra dagen så finns den möjligheten. Gör i så fall en notering av detta under noteringar i samband med anmälan.

Bra att veta 
Kursen är upplagd på två dagar och vi håller till på Slöjdarnas hus. Har du inte tillgång till bil så klan man ta sig till lokalen med buss från Vännäs och Umeå.

Kursstart kan komma att ändras, startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart. Har du speciella behov så kontakta oss så ska vi försöka lösa dessa så smidigt som möjligt.

Ort

Slöjdarnas Hus

Vännänget, Vännäs

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 220 kr

Materialavgift: 75 kr

Summa: 1 295 kr

Utforska ämnesområde