En välsminkad kvinna döljer sitt ansikte i tröja
Distanskurs

Hälsosamma supervanor för mer energi och mindre stress

Ort
Distans
Startdatum
26 Feb 2023
Tid
13:00-14:30
Dagar
Söndagar
Antal tillfällen
6 st
Ledare
Henrik Sand
Nummer
77230
Pris
1 199 kr

Om arrangemanget

Vill du ändra dina vanor men vet inte vart du ska börja? I denna digitala kurs kommer du lära dig att skapa inre och yttre hälsovanor som kan ge mer livskvalité. Du får mer kunskap om vilka vanor som är bra och i vilken ordning de kan utföras.

Innehåll

Det här är en digital kurs och innehåller 7 moduler, med både inspelade videos på mellan 15 minuter till 1 timme samt online möten en gång i veckan.

Det du kommer få lära dig på kursen är:

 • Mål.
 • Andning.
 • Träning- 7 minuters, och vi pratar om att göra ett program som passar dig individuellt utan att du drar på sig skador.
 • Vattnets effekt och naturliga mineraler. Hur ser man till att inte få brister.
 • Kalla duschar och kylans effekt. Fördelar och Nackdelar.
 • Ren mat: Mat utan innehållsförteckning.
 • Hantera motstånd mot hälsosamma vanor.

Vi träffas en gång i veckan online för veckomöten, då kan du få svar på alla dina frågor. 

Tillsammans med detta finns ett formulär att fylla i innan kursen kör igång för att mäta nuläget på ett par parametrar såsom stress, sömn och energinivå. 

Sedan efter kursens slut gör vi samma utvärdering igen, för att se ditt individuella men också gruppens resultat.

Upplägg

 • Vi träffas online en gång i veckan kl 13-14:30 på söndagar, med reservation att någon tid kan ändras utifrån ledarens övriga åtaganden. 
 • 6 tillfällen. 
 • 2 studietimmar á 45 minuter per tillfälle.

Förkunskap

Ingen förkunskap krävs.

Kursledare

Henrik Sand har alltid varit en sökare för att finna enkla metoder som leder till mer energi och att vi människor mår bra. Henrik arbetar som coach och coachar enskilda och småföretagare till Balans, Hälsa och Frid. Har skrivit en E-bok och driver en facebookgrupp på samma tema. 

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

Eftersom kursen ges på distans kommer du att behöva en dator eller surfplatta och bra internetuppkoppling. Allt kursmaterial och de uppgifter du behöver får du efterhand via vår lärplattform. Inloggningsuppgifter får du via mejl innan kursstart.

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Bra att veta

 • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
 • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
 • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.

 

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

 

 

Pris

Deltagaravgift: 1 199 kr

Summa: 1 199 kr

Utforska ämnesområde