Ort
Malmö
Startdatum
10 Feb 2024
Tid
14:00-15:00
Dagar
Mån, Lör
Antal tillfällen
1 st
Nummer
67443
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Vill du testa på att dansa? Är du 7-12 år? Då är du välkommen till vår prova-på dansworkshop. Under ledning av Sofie Munoz får du testa på en massa olika dansstilar!

Alla barn som är sugna på att testa olika dansstilar är välkomna till Hang Out för en 1 timme lång prova-på workshop. Vår kunniga dansledare Sofie Munoz kan lära ut stegen till tex jazzdans, balett, street/hiphop, afro beat, dancehall och step. Välkomna! 

Kostnad: 
Helt gratis! 

Datum och tid: 
lör 10 feb kl 14:00-15:00

Lokal: Hang Out, Rödkullestigen 2 (mittemot Munkhätteskolan), Malmö

Vad händer sen? Om vi får ihop tillräckligt många intresserade, så kommer vi att dra igång en löpande danscirkel för barn på Hang Out. Denna kommer inte heller att kosta något, tack vare ett samarbete med Tillsammans i Förening (TIF). 

Om vår cirkelledare: 

"Sofie heter jag 21år och born and raised i Malmö. Dansat sedan jag var 5år gammal, då började allt i vardagsrummet framför spegeln. Tills jag sedan fick möjligheten att ta riktiga klasser. Redan vid 12/13 års åldern vart jag runt om i hela Sverige och Europa och tävlat och även tränat två stora tävlingsgrupper. Under denna tid började jag även jobba som danslärare i olika genrer på olika dansskolor i Malmö/Lund. Kom sedan in på Lunds dans- och musikal gymnasium där jag gick klart alla mina 3år. Jag har dansat alltifrån jazz, balett, modern dans, hiphop, afro beat, dancehall, stepdance."

Ort

Hang Out

Rödkullastigen 2, Malmö

Visa på karta

Utforska ämnesområde