En kvinnlig DJ lyssnar på musik i hörlurar
Konsert

Här ställer du dig i kö till våra outrustade replokaler på Odenplan

Ort
Stockholm
Startdatum
1 Jan 2020
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
3 st
Nummer
33739
Pris
0 kr

Om arrangemanget

outrustad replokal i Musikgaraget, Medborgarskolan Hagagatan 23A, Odenplan.

Här kan du anmäla dig till vår kö för en outrustad lokal i Musikgaraget Odenplan.

Bra att veta innan du anmäler dig till vår kö:

Vi vill vara tydliga med att vi är ett studieförbund i första hand och inte enbart lokaluthyrare, därför har vi som krav på att banden (eller produktiongruppen) som ställer sig i kö är minst 3 personer och repar/producerar aktivt. Folkbildning är det vi jobbar med och därför är det viktigt att banden vi tar in i våra lokaler kan leva upp till de krav folkbildningen har, dvs att man skapar en studiecirkel och håller sig till det regler som en studiecirkel innebär. Vi vill även vara tydliga med att vi kräver att man delar lokalen med minst ett till band för de mindre lokalerna, minst 3-4 band i de större lokalerna. Vi har endast 3 stycken små produktionslokaler/studios där man kan vara en cirkel. Men de är i nuläget fulla.

Denna kö är alltså inte för band som enbart vill ha en egen lokal eller för frilansande musiker som t ex vill ha en lokal främst till förvaring av musikprylar, eller enbart periodrep inför turneér.

För mer info om vad en studiecirkel är: https://www.medborgarskolan.se/studiecirklar-och-samarbeten/vad-ar-studiecirkel-och-kulturprogram/

Detta erbjuder vi våra musikcirklar utöver replokaler: https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/ortssidor/medborgarskolan-stockholm/musikverksamhet-i-stockholm/

 

När du anmäler dig är det viktigt att du även skriver under "Meddelande" Följande:

Bandnamn:

Antal medlemmar:

Genre:

 

OBS! Det kostar inget att stå i kö. Välj "Deltagare" & "Faktura". Vid nästa steg ser ni att summan är 0 kr.

När ni ställt er i kö kommer ni få en bekräftelse som egentligen är anpassad för kurser, det kommer se ut såhär:

 

Deltagare: X Arrangemangsnummer: X Start : 4 Feb 2019, Antal tillfällen: 40 Vi träffas på: Musikgaraget Hagagatan 23 10432STOCKHOLM Kursledare: X

Deltagaravgift: 0 Materialavgift: 0 Övrig avgift: 0 Summa: Betalsätt: Faktura (skickas ut tillsammans med kallelse)

Glöm inte att läsa våra köpvillkor, du hittar dem här. Du kommer att få en kallelse med definitivt startdatum före arrangemangets start.

 

Musikgaraget är just nu fullt. I väntan på egen lokal kan vi erbjuda utrustade lokaler på Kulturama i Sundbyberg, Hammarby sjöstad, samt en mindre replokal (Max 5 pers) i Musikgaraget (Odenplan) som vi kallar för ”Timrummet". Timrummet är endast till för sporadiska rep, man kan ej ha fasta tider i denna.

Alla våra lokaler, utrustade som outrustade, kräver att man startar en Studiecirkel, förutom Timrummet som även är till för sporadiska rep, enskilda personer etc.

 

För mer info kring studiecirkel läs här:

http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/starta-egen-studiecirkel/

http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/starta-egen-studiecirkel/musikverksamhet/

 

Intresseanmälan är avgiftsfri och inte bindande. När vi har en ledig replokal att hyra så kontaktar vi dig och meddelar hur mycket hyreskostnaden är.

 

 Detta är ingen kurs, endast en köanmälan till våra outrustade replokaler.

Ort

Musikgaraget

Hagagatan 23, Stockholm

Visa på karta

Utforska ämnesområde