Ort
Göteborg
Startdatum
16 Mar 2024
Tid
10:00-15:00
Dagar
Lör, Sön
Antal tillfällen
2 st
Nummer
37178
Pris
1 245 kr

Om arrangemanget

Att teckna fritt gör man mycket mer i dag än någonsin och det finns många olika tillvägagångssätt att välja på när man vill få fram sitt motiv.

Innehåll
Vi tecknar, testar och provar olika metoder för framtagning av motiv som exempelvis ljusbordsteknik och suddteckning. Provar på olika objekts uttryck i hårdrockens värld. Vi går in för att skapa egna uttryck och berättelser. 

UPPLÄGG
Teori och praktik varvas, men fokus ligger på det kreativa skapandet.

FÖRKUNSKAPER
Detta är en grundläggande kurs och vänder sig till dig som är nybörjare inom teckning och vill vidareutveckla din talang. Fokus ligger på att du ska kunna teckna och utveckla din egna stil. 

KURSLEDARE

Amanda Ferm, som bland annat gjort uppdrag för Iron Maiden. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

KURSMATERIAL
Material ingår inte i kursavgiften. Du behöver bland annat skissblock, blyertspenna en tunn svart tuschpenna och radergummi. Läraren går igenom övrigt material.

BRA ATT VETA
Denna kurs ingår i föreningen Aktiv Ungdoms utbud och som kursdeltagare blir du automatiskt medlem i föreningen. Medlemsavgiften ingår i kursavgiften och specificeras på fakturan.

Vill du delbetala kursen? Kontakta oss för mer information ring 031-7551412.

Vill du veta mer om utbildningen? Kontakta Josefine Östberg, tel 031 755 14 94 eller josefine.ostberg@medborgarskolan.se 

Ort

Medborgarskolan Göteborg Haga

Haga Östergata 12, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 195 kr

Övrig avgift: 50 kr

Summa: 1 245 kr

Utforska ämnesområde