Människor kör yoga tillsammans.
Kurs

Heldagskurs i yoga - en nystart på 2023 med meditation, restorative yoga, musik och sharings.

Ort
Göteborg
Startdatum
1 Okt 2023
Tid
11:00-17:00
Dag
Söndag
Antal tillfällen
1 st
Nummer
35487
Pris
895 kr

Om arrangemanget

Varmt välkommen till en helande dag. Vi kommer att fördjupa oss i olika former av meditation och restorative yoga, musik, samtal, healing och sharing under 5,5 tim för att landa och skapa möjlighet till fördjupning i vårt inre.

Innehåll
Varmt välkommen till en helande dag. Vi kommer att fördjupa oss i olika former av meditation och restorative yoga, musik, samtal, healing och sharing under 5,5 tim för att landa och skapa möjlighet till fördjupning i vårt inre som en vacker start till 2023

För vem
Lämplig för både nybörjare och avancerade yogis även yogalärare.

Kursledare
Camilla Uddgren har sedan 1998 arbetat världen över som föreläsare och utbildare inom personlig utveckling, meditation, hälsa och yoga. Hon har även skrivit boken "När stjärnor tänds i natten"

www.camillauddgren.com

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling

Bra att veta
Friskvårdsbidrag eller friskvårdsbetalning via ActiWay eller Min Friskvård/ePassi kan användas på denna kurs. Skriv i meddelanderutan vid anmälan om det är aktuellt för din bokning.

Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum skickat till dig innan kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid anmälan att du önskar delbetala.

 

Ort

Medborgarskolan Göteborg - Varholmsgatan Danshuset

Varholmsgatan 7, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 895 kr

Summa: 895 kr

Utforska ämnesområde