En kvinnlig DJ lyssnar på musik i hörlurar
Kurs

Helgkurs i Djembetrumma - öppen nivå

Ort
Göteborg
Startdatum
1 Apr 2023
Tid
14:00-15:30
Dagar
Lör, Sön
Antal tillfällen
2 st
Nummer
29736
Pris
795 kr

Om arrangemanget

På denna härliga helgkurs utforskar vi västafrikansk rytmer . Du får lära dig grundslag och teknik för att spela på Djembetrumma.

Innehåll

Vi utforskar västafrikansk rytmer. Du får lära dig grundslag och teknik för att spela på djembetrumma. Under helgkursen lär vi oss några rytmer och ackompanjemang och spelar tillsammans.  Denna kursen är för dig som spelat lite innan - öppen nivå. Du får låna en djembetrumma på kursen att spela på.


För vem
För dig som spelat lite innan - öppen nivå

Kursledare
Kursen leds av Julien Djenke som är musiker och dansare från Togo. Han är en erfaren lärare och mycket pedagogisk och omtyckt för sin positiva energi .

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling

Kursmaterial

Du får låna en djembetrumma på kursen att spela på.


Bra att veta
Friskvårdsbidrag eller friskvårdsbetalning via ActiWay eller Min Friskvård/ePassi kan användas på denna kurs. Skriv i meddelanderutan vid anmälan om det är aktuellt för din bokning.

Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum skickat till dig innan kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid anmälan att du önskar delbetala.

 

Ort

Medborgarskolan Göteborg - Varholmsgatan Danshuset

Varholmsgatan 7, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 795 kr

Summa: 795 kr

Utforska ämnesområde