Ort
Göteborg
Startdatum
23 Mar 2024
Tid
14:00-15:30
Dagar
Lör, Sön
Antal tillfällen
2 st
Nummer
39730
Pris
795 kr

Om arrangemanget

På denna härliga helgkurs i västafrikansk dans för nybörjare utforskar vi västafrikanska rytmer från Togo, Benin och Ghana och dansar till ledarens egeninspelade musik. Rör på kroppen, träna koordination och ha roligt ihop!

Innehåll
På denna helgkursen utforskar vi västafrikanska traditionella rytmer från Togo, Benin o Ghana. Vi dansar till originalmusik.

Du får prova på grundsteg i den västafrikanska dansen, samtidigt som du rör på hela kroppen och tränar koordination. Vi lär oss enkel koreografi och dansar tillsammans . Inga förkunskaper krävs .Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle.

För vem
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Denna helgkurs leds av Julien Djenke som är dansare, koreograf och musiker från Togo. Han har undervisat mycket i Sverige och i Togo . Vi dansar i träningskläder och barfota eller med träningsskor. 

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling

Kursmaterial
Bär kläder och skor som du är bekväm att dansa i eller dansa barfota.

Bra att veta
Friskvårdsbidrag eller friskvårdsbetalning via ActiWay eller Min Friskvård/ePassi kan användas på denna kurs. Skriv i meddelanderutan vid anmälan om det är aktuellt för din bokning.

Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum skickat till dig innan kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid anmälan att du önskar delbetala.

Dusch och omklädningsrum finns i lokalen.

Ort

Medborgarskolan Göteborg - Varholmsgatan Danshuset

Varholmsgatan 7, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 795 kr

Summa: 795 kr

Utforska ämnesområde