Startdatum
25 Aug 2023
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
5 st
Nummer
46694
Pris
1 995 kr

En plats kvar

Om arrangemanget

Hyr ett fristående danspodium för poledance till ditt event!

Planerar du ett event eller en fest? Vill du marknadsföra din poledance utomhus eller på en plats med för högt i tak för en vanlig stång? Hyr ett fristående danspodium av oss!

Det danspodium som hyrs ut är X-Stage danspodium, 45mm, krom. Minsta takhöjd är 3,20m. Danspodiumet har en höjd på 32cm med en diameter på 1,6m och själva stången har en höjd på 2,68m. Den totala vikten fördelat på 3 väskor är 115kg.

Hyran för ett event ligger på 1495:-. Installation, leverans och upphämtning inom Kristianstad – 495kr. Skriv till oss ifall du vill hyra till annan ort, har frågor eller vill kontrollera att utrustning är tillgänglig. Om du inte monterat X-stage innan, måste detta göras av vår personal.

En jämförelse på utseendet av X-stage och X-stage Lite:

https://www.youtube.com/watch?v=qGecm4pAdJE

Monteringsanvisningar av X-stage Lite som monteras på samma sätt fast utan extra vikter:

https://www.youtube.com/watch?v=SRdBhcoPOu4

Villkor
Våra poles ska återlämnas i samma skick som de levereras. Innan de återlämnas ska de rengöras med den medföljande flaskan desinfektionsmedel och microfiberduken. Hyra av pole betalas i förväg. Ingen återbetalning vid avbokning. Alla pole-uthyrningar är bindande.
Vid skador av stången eller borttappade delar ska dessa ersättas av den ansvarige (personen som hyr och står på hyreskontraktet). Vi använder enbart de säkraste stängerna på marknaden – X-pole. Vi underhåller våra poles enligt X-poles riktlinjer och säkerhetsföreskrifter. Vi ansvarar ej för eventuella skador på person och inredning som kan uppstå vid användning av poles vid hyrningstillfällena. Vid hyrning av pole och bokning av leverans och installation står du ansvarig för att ha märkt upp platsen där du vill ha en pole installerad. Smycken får ej användas på våra poles då detta kan skada både dig och stången.

Med en stång kommer också alla delar du behöver, nycklar för att justera stången mellan statisk och roterande läge samt en sprayflaska med rengöringsmedel och microduk för att hålla stången ren. Den ska rengöras efter varje användningstillfälle. För företag tillkommer moms.

Är du intresserad av att lära dig Poledance? Vi har kurser i Kristianstad!

Pris

Deltagaravgift: 1 995 kr

Summa: 1 995 kr

Utforska ämnesområde