Ort
Bredbyn
Startdatum
21 Mar 2023
Tid
18:00-19:00
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
8 st
Ledare
Nancy Miranda
Nummer
77294
Pris
560 kr

Om arrangemanget

Zumba är en fitnessdans där vi skakar loss till härliga latinamerikanska rytmer. Rörelserna är lätta att följa och du kan både förbättra din kondition och förbränna kalorier på ett fantastiskt roligt sätt..

Innehåll

En timme av rörelsebaserad dans till musik, ofta latininspirerad. Våra instruktörer är utbildade och deras koreografier kommer ifrån Zumba. Våra klasser är till för nybörjare även om det är lättare att följa med i danserna om du har gått på Zumba förut. Våra instruktörer lär alltid ut nya koreografier men du kan känna igen någon av danserna då alla instruktörer har sina favoriter. Du blir garanterat svettig.

Upplägg

  • Vi dansar 60 min per tillfälle.
  • Vi träffas en gång i veckan under 16 veckor med uppehåll över påsk, påskdagen (9/4).
  • Träningslokal är: Norrmesunda Bygdegård

Förkunskap

Ingen förkunskap krävs.

Kursledare

Nancy Miranda är utbildad zumbainstruktör och har hållit kurser i Zumba på Medborgarskolan sen 2010. Nancy kommer ursprungligen från Chile men har bott i Sverige i 30 år. Nancy brinner för Zumba och har väldigt lätt till skratt så stämningen är väldigt lättsam och uppsluppen under danspassen. Nancy bedriver Zumba på flera orter i kommunen och har tidigare haft Zumba fortsättning, avancerad, gold (lugnare tempo) eller atomic (barn). Sen covid har vi bara gemensam klasser men hoppas i framtiden att kunna erbjuda uppdelade klasser igen.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

  • Du behöver gymnastikskor för inomhusbruk och träningskläder.
  • Glöm inte vattenflaska för träning gör dig törstig.

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Välkommen till oss

  • Info kommer

Bra att veta

  • Till den här kursen kan du använda ditt friskvårdsbidrag men fråga efter kvitto efter att du har betalat kursen. Läs mer om friskvård hos oss.
  • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar, friskvårdskvitton eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss, välj Örnsköldsvik.

 


 

Ort

Norrmesunda Bygdegård

Norrmesunda 284, Bredbyn

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 560 kr

Summa: 560 kr

Utforska ämnesområde