Ort
Västerås
Startdatum
21 Jan 2024
Tid
12:00-15:15
Dag
Söndag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Birgitta Gårdensjö
Nummer
76380
Pris
595 kr

Om arrangemanget

Släpp lös din inre konstnär och ta dig tid att utforska världen av intuitivt måleri. Låt färgerna guida dig på en resa av självförverkligande och upptäck den magi som finns i varje penseldrag. För i det intuitiva måleri finns inga gränser, bara möjligheten att skapa något vackert från ditt inre jag.

Innehåll

Intuitivt måleri är en form av skapande meditation som låter dig följa ditt inre flöde och uttrycka dina känslor på målarduken. Det är en metod som frigör dig från prestationskrav och kritiska röster, och som öppnar upp för din egen fantasi och potential. Genom att måla bortom intellekt och tanke, kan du upptäcka nya sidor av dig själv och din kreativitet. Intuitivt måleri är för alla som vill ha mer lek och spontanitet i sitt liv. Vi startar upp med en mindfulness övning och målar utifrån där vi är just nu, processinriktad målning. 

Ett av Medborgarskolans fyra kärnvärde är:
Utveckling i samverkan
Vi tror att människor utvecklas bäst i samverkan med andra. Därför vill vi skapa mötesplatser där ett givande och tagande får alla att känna delaktighet. Med nya kunskaper, ökat självförtroende och ­sociala nätverk får människor möjligheter och styrka att själva utforma och påverka sina liv.
Därför möts både nya och erfarna deltagare i denna kurs för att även inspirera varandra
Våra andra fina kärnvärden hittar du på https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/

Upplägg
Detta är ett tillfälle, söndag den 21/1 mellan 12-15.15

Kursmaterial

Ingår inte i kursavgiften. Ta med 1-2 canvasdukar och akrylfärger.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs, både nybörjare och erfarna deltagare är välkomna.

Kursledare
Birgitta Gårdensjö

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Tips på vidareutveckling
Medborgarskolan erbjuder olika kurser i måleri och hantverk både för vuxna och barn. Vi har ett stort utbud inom hantverkskurser, se vårt kursprogram eller kontakta oss så försöker vi hjälpa dig att hitta något som passar. www.medborgarskolan.se

Bra att veta

Hos oss på Medborgarskolan är alla deltagare och ledare försäkrade under aktiviteten/kursen samt till och från aktiviteten/kursen
Lär mer på Olycksfallsförsäkring | Medborgarskolan

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

 

Ort

Medborgarskolan Västerås Kopparlunden

Skivfilargränd 4, Västerås

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 595 kr

Summa: 595 kr

Utforska ämnesområde