Ort
Kungsbacka
Startdatum
28 Aug 2024
Tid
19:20-20:50
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Kristoffer Petersson
Nummer
43852
Pris
1 495 kr

Om arrangemanget

Italienska A1 är för dig som redan har kommit igång med språket och läst ca en termin

Innehåll
Vi fokuserar på att muntligt träna och använda vardagsspråk så mycket som möjligt. I kursen tränar vi oss även på att lyssna, läsa och skriva samtidigt som vi bygger vidare på vårt ordförråd och tittar närmre på språkets grammatik.

För vem
Denna språkkurs vänder sig till dig, som tidigare har studerat språket på nybörjarnivå c.a 1 termin eller har motsvarande kunskaper. Du har mycket grundläggande kunskaper och kan använda dig av enkla fraser för att t.ex berätta om var du bor och för att beskriva din familj och vänner. Du kan skriva korta enkla meddelanden och förstår enkla meningar när de talas i lugn takt.

Känner du dig osäker på din nivå så kan du göra vårt språktest på:
https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/faq/vilken-sprakkurs-ska-jag-valja/ 

Kursledare
Våra kursledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett engagerande sätt.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans grundläggande cirkelledarutbildning och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Kursmaterialet ingår inte i kursavgiften.
I kursen använder vi oss av boken Adesso sí med ISBN-nummer: 9789147082919.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner 

Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör under rubriken ”Kursavgift och betalning” på www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor

Ort

Medborgarskolan Kungsbacka

Kabelgatan 9, Kungsbacka

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 495 kr

Summa: 1 495 kr

Utforska ämnesområde