Ort
Distans
Startdatum
11 Sep 2024
Tid
17:30-19:00
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
12 st
Ledare
Marina Abate In Harvey
Nummer
45788
Pris
1 495 kr

Om arrangemanget

Italienarna har satt sitt land på kartan med många världsberömda ting och förknippas inte minst pasta, pizza och fotboll. Många drömmer om att lära sig språket och på så sätt komma närmre den så fantastiska italienska kulturen. Estetiskt, passionerat och kulinariskt - Italien!

Innehåll
En fortsättningskurs för dig som behärskar språket väl och vill fortsätta lära dig och utvecklas. Under kursen varvar praktik och grammatik och lägger fokus på att kommunicera muntligt med varandra. Du får arbeta med dialoger, öva uttal och övar din förmåga att hålla en konversation kring vardagliga ämnen.

Detta är en distanskurs som går på distans - förutom två tillfällen där vi ses fysiskt på Medborgarskolan i Kungsbacka.
Första tillfället är på distans och då går vi igenom kursens upplägg, beslutar om kursmaterial och bestämmer datumen för de fysiska träffarna.

För vem
Denna kurs riktar sig till dig med kunskaper i italienska på nivå A2 till B1.

Är du osäker på vilken nivå du ligger på i din språkutveckling? Läs mer om Europarådets nivåskala och testa dig själv på www.medborgarskolan.se/europaradets-nivaskala.

Kursledare
Denna kurs leds av Marina Abate Harvey. Marina är italiensk, född i Italien och uppvuxen i Belgien i en italiensk miljö.
Hon har undervisat i språk (italienska, franska och engelska) sedan 20 år tillbaka och har längs vägen genomgått ett flertal pedagogikutbildningar vid olika studieförbund i Sverige.
Marina är diplomerad kursledare och har dessutom ett diplom i så kallad inlingua-pedagogik. 

Våra kursledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett engagerande sätt.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans grundläggande cirkelledarutbildning och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Materialet som vi ska jobba med i denna kurs kommer vi att bestämma tillsammans vid kursens första tillfälle.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner 

Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör under rubriken ”Kursavgift och betalning” på www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor

Ort

ZOOM Sydväst

Digitala mötesrum, Distans

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 495 kr

Summa: 1 495 kr

Utforska ämnesområde