Ort
Stockholm
Startdatum
9 Sep 2024
Tid
18:00-19:30
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
10 st
Nummer
55723
Pris
2 400 kr

Om arrangemanget

Lär dig italienska som om du var i Italien! Är du beredd att satsa lite extra är detta kursen för dig!

Gör slag i saken och förverkliga dina drömmar om Italien och dess underbara språk! Vandra längs kanalerna i Venedig eller njut av alla historiska platser i Rom.
La vita è bella – Livet är underbart!

Innehåll

Är du beredd att satsa lite extra är detta kursen för dig! Du har inte läst italienska tidigare men vill komma igång och prata så fort som möjligt. 
Du lär dig grunderna i italienska för att klara dig i olika vardagssituationer och förstå lättare texter. Du får bra baskunskaper i uttal, grammatik och ordförråd.
Stor vikt läggs vid muntliga övningar eftersom undervisningen sker på italienska.
Kursledaren pratar enbart italienska på lektionerna.

Förkunskaper

Denna kurs ligger på en lite högre nivå än en vanlig termin 3. Du har läst italienska i ca 40 studietimmar eller har motsvarande kunskaper. 
Deltagarna ska vara beredda att vara muntligt aktiva under lektionerna.

Kurslitteratur

Kurslitteratur anges på kallelsen

Kursledare

Giusi Barbiani har genomfört universitetsstudier inom översättning och tolkning i Milano, Genève och Bologna. Hon arbetar som litterär översättare och brinner för barnlitteratur och undervisning i sitt modersmål italienska.

De flesta av våra lärare i italienska har språket som sitt modersmål. Medborgarskolan erbjuder varje termin många givande utbildningar som underlättar ledarens pedagogiska arbete och stimulerar till personlig utveckling.

Bra att veta

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % på www.bokus.com. Du får rabattkoden i din kallelse.

Ort

Medborgarskolan

Hagagatan 23 A, Stockholm

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 2 400 kr

Summa: 2 400 kr

Utforska ämnesområde