Ort
Falun
Startdatum
13 Feb 2022
Tid
15:00-16:00
Dagar
Söndagar
Antal tillfällen
6 st
Nummer
75152
Pris
750 kr

Om arrangemanget

Om arrangemanget

JALLABINA® är en ny lätt men intensiv dansträning som blandar ljuvlig musik och härliga dansstilar från Mellanöstern med moderna inslag från tex. house, hip-hop och funktionella träningssteg. JALLABINA® kommer att få dig att studsa hem, svettig med ett leende på läpparna!

Innehåll och upplägg

Kursen pågår under 6 sammankomster;  

Blandningen mellan högt och lågt tempo med rytmer från Mellanöstern skapar en perfekt träningsbalans där både kondition och muskler byggs upp. Det här är ett sätt för dig att förbättra din styrka och flexibilitet. Du kommer att träna dina stora muskelgrupper och även komma åt de muskler som ofta stelnar till eller glöms bort - så som höfter, axlar och fingrar.

Jallabina på arabiska betyder "kom med oss" och är den perfekta mixen av orientaliska danssteg och fitness!

JALLABINA® är till för alla. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av orientalisk dans utan du kommer som du är med glatt humör och en vilja att lära dig. Fokus ligger inte på teknik utan på att ha roligt samtidigt som du tränar kroppen. Programmet är framställt så att varje deltagare, oavsett vana eller bakgrund kan vara med och ha kul.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs för att delta på passen.

 Ledare:

Hanna Rudolph är certifierad JALLABINA® instruktör som brinner för att sprida dansglädje! Hon har tidigare undervisat i orientalisk dans och har ägnat sig åt denna dansform sedan 2002.

 Kursmaterial:

Mjuka kläder, träningsskor, vattenflaska. Sjal runt höften för den som vill!

 

 

Ort

Kulturhuset tio14

Teatergatan 5, Falun

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 750 kr

Summa: 750 kr

Utforska ett ämnesområde