Ort
Göteborg
Startdatum
16 Nov 2024
Tid
10:00-13:00
Dag
Lördag
Antal tillfällen
1 st
Nummer
39024
Pris
1 850 kr

Om arrangemanget

Detta är en kurs som riktar sig till dig som är förälder och som vill göra något så roligt som keramik tillsammans med ditt barn inför julen.

Detta är en kurs som riktar sig till dig som är förälder och som vill göra något så roligt som keramik tillsammans med ditt barn inför julen. 

INNEHÅLL
Låt kreativiteten forma julen med tomtar, pepparkakshus, pepparkaksgubbar, gummor och grisar, hjärtan att hänga i granen i keramik. Vi kavlar och tummar fram vårt julpynt. Som vi sedan glaserar vid glaseringstillfället 1 december. Hämtning av keramiken sker vid senare tillfälle.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs. Denna kurs riktar sig till nybörjare och till dig som har tidigare erfarenhet av keramik. Du arbetar fritt med leran och du som är nybörjare får en genomgång av de olika grundteknikerna. Allt utgår ifrån deltagarens behov och nivå.


KURSLEDARE
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Kostnad för lera tillkommer. Priset ligger idag på 95:-/kg (inklusive glasyr och bränning). Vi använder oss av stengodslera som sintrar (blir tät vid bränning och kan hålla vätska) bra.

BRA ATT VETA

Kurspriset gäller för ett barn 5-11 år och en vuxen. För att veta hur många som är anmälda på kursen så ber vi er att skriva barnets personnummer, för-och efternamn i noteringar när ni anmäler er.

Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.


Ort

Medborgarskolan Göteborg Molins

Molinsgatan 7, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 850 kr

Summa: 1 850 kr

Relaterade artiklar

Konst och hantverk

Rik på keramik

Alla som någon gång har stått bredvid och sett på när någon drejar vet hur enkelt, smidigt och tillfredsställande det ser ut. Tar man sedan chansen att prova sa...

31 oktober 2023
Läs vidare om "Rik på keramik"
Konst och hantverk

Kreativt med lera för hela familjen

Familjen Syrstad från Åsa skippade utlandsresan och bokade en familjekurs i keramik på Medborgarskolan i stället – ett perfekt sätt att tillbringa en sommarveck...

1 mars 2023
Läs vidare om "Kreativt med lera för hela familjen"

Utforska ämnesområde