Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

KPC (Kulturama Preparandums Cheerleaders) Ht 2020

Ort
Växjö
Startdatum
24 Aug 2020
Tid
18:55-20:25
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
15 st
Nummer
24756
Pris
0 kr

Om arrangemanget

INNEHÅLL:
Denna kurs är en av våra uppvisningsgrupper som jobbar i ett högt tempo (ofta 1 koreografi per 1-2 lektioner) för att lära sig ett flertal koreografier som framförs till livemusik av VSM (Växjöskolornas Musikkår). Tidigare år har denna grupp uppträtt runt 10-15 gånger/termin bl.a för kungaparet, invigningen av IKEA-muséet, på live-sändningar av idrottsevenemang m.m. Under vårterminen brukar vi tillsammans med VSM åka på en resa. Det är en lärorik och rolig upplevelse att få vara med i denna grupp! Läs mer om KPC på vår hemsida HÄR

FÖRKUNSKAPER:
KPC är en grupp för dig som har flera års danserfarenhet, och gärna gymnastikerfarenhet, och som verkligen vill satsa lite extra och uppträda mycket.
Nästa audition = sön 16 augusti 2020. Anmälan till denna kurs innebär anmälan till denna audition. Begränsat med platser.

ÅLDER:
13+

KURSLEDARE:
Linn. Läs mer om henne genom att klicka på hennes namn.

PRISINFO:
330kr/år i medlemsavgift till VSM. Vi ser helst att man dansar minst en kurs hos oss utöver denna kurs. Deltagarna bekostar en del andra utgifter själva, som inköp av skor, hårrosett m.m.
Ca 15 träningstillfällen/termin (fler brukar tillkomma i samband med uppvisningar)
OBS! Du blir automatiskt återanmäld till vårterminen!

BRA ATT VETA:
Kommer man med i KPC blir man även medlem i RUM (Riksförbundet Unga Musikanter). KPC ingår i VSM's förening och denna grupp skiljer sig från våra övriga kurser. I KPC krävs engagemang både från deltagarna och föräldrarna. Som deltagare förväntas man prioritera träningar och uppvisningar så mycket man kan och som förälder förväntas man hjälpa till med att skjutsa till och från spelningar samt vara behjälplig vid någon av våra spelningar.

Mjuk klädsel och innegymnastikskor rekommenderas. Uppsatt hår. Dusch och omklädningsrum finns.

Regionbussarna 141, 218, 310, 331, 350, 217, 219, 320, 340, 355 stannar precis utanför lokalen (hållplats Nygatan).
Närmaste hållplats för stadsbuss - Stortorget.
Närmaste bilparkering - Stortorget eller Norrtull. (Parkering förbjuden på gården utanför våra danslokaler).

Lämna ditt mobiltelefonnummer och mejladress vid anmälan så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig information.

ANPASSNINGAR EFTER CORONAPANDEMIN
Utefter rådande läge har vi begränsat antalet deltagare i våra kurser och placerar grupper i stora salar så deltagare kan hålla avstånd till varandra. Vi försöker att minska smittspridning genom att bland annat desinficera tagytor i våra lokaler. Vi ber också deltagare att inte i onödan vistas väntande i våra lokaler så att vi minimerar samlingar. Vi ber dig att följa myndigheternas rekommendationer kring t ex handtvätt; tvätta gärna händerna innan och efter att du vistas i kurslokalen samt delta inte om du har symptom på förkylning.
I det fall som myndigheterna skulle begränsa möjligheten till att hålla vanlig klassrumsundervisning kommer kursen att hållas på distans via en mötesplattform, alternativt får du en rekommendation på annan möjlighet att följa samma kurs. Du får all info du behöver inför distansundervisning i förekommande fall.

OBS!
Vi reserverar oss för att startdatum kan komma att ändras.

Ort

Medborgarskolan Växjö

Linnégatan 17, Växjö

Visa på karta

Utforska ett ämnesområde