Ort
Jönköping
Startdatum
25 Jan 2024
Tid
17:00-18:30
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
8 st
Ledare
Lovisa Lindberg
Nummer
42556
Pris
1 750 kr

Om arrangemanget

Drömmer du om att bli författare? Eller vill du komma igång med ditt skrivande, om så bara för nöjets skull? Då är du varmt välkommen till en kreativ kurs med mycket skriv, prat, text, skratt och mod!

En prestigelös kurs i kreativt skrivande som kommer ge dig en hel drös med verktyg för att börja (eller fortsätta!) skapa med ord. Med fokus på storytelling, dramaturgi och skaparglädje kommer vi tillsammans utforska olika sätt att hitta inspiration och olika sätt att uttrycka sig. Vi kommer testa på att skriva noveller, dikter och låttexter och det kommer att finnas gott om utrymme för att du ska få utforska (och kanske till och med hitta) din personliga stil.


Ta med dig ditt skrivmedium of choice (dator, papper och penna eller skrivmaskin - helt upp till dig!) och låt oss skriva - för skojs skull!

Om kursledaren: 

Lovisa beskriver sig som en nörd av rang, på en livslång jakt efter nya saker att grotta ned sig i.

"Jag har, sedan jag började prata, levt för att skapa historier och har alltid älskat det skrivna ordet. Främst har jag producerat text i form av sånger, men jag har även sysslat med allt från att skriva artiklar till att skapa rollspelsscenarion. Min passion ligger i att, vad jag än skriver, hitta det där lilla extra som fångar uppmärksamhet, skapar känslor och väcker nyfikenhet". 

 

 

Ort

Medborgarskolan Jönköping Kunskapssalar

Kämpevägen 35, Jönköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 750 kr

Summa: 1 750 kr

Relaterade artiklar

Kommunikation

Skrivarkurs för fantasyfans

Älskar du monster och magi och drömmer om att lära dig mer om fantasy, skräck och sci-fi? Kanske till och med skriva en egen berättelse? Gå då en kurs på Medbor...

11 juli 2023
Läs vidare om "Skrivarkurs för fantasyfans"

Utforska ämnesområde