Ort
Jönköping
Startdatum
4 Sep 2024
Tid
18:00-19:30
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
7 st
Nummer
44568
Pris
1 550 kr

Om arrangemanget

Välkommen till kursen stickning för nybörjare

Innehåll

Vi börjar från grunden med baskunskaper som att lägga upp maskor, aviga och räta, minskning och ökning samt att maska av. Vi lär oss läsa mönster och tyda diagram och pratar om olika material och vilket garn som lämpar sig till vad. Redan första gången kan du få hjälp att börja sticka t ex en enkel sjal, så har du något att sticka på i väntan på nästa kurstillfälle.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Material

Ta med dig stickor och det garn du vill använda. Ta med mönster om du vet vad du vill sticka.

Kursledare

Synnöve är en självlärd amatör som gärna delar med sig av sina kunskaper.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Anmälan och kallelse

Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen. Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan.

Vi reserverar oss för eventuella förändringar kring dag, tid och startdatum, alternativt inställd kurs. Invänta därför alltid skriftlig kallelse i din brevlåda ca en vecka innan start, som en bekräftelse på att kursen startar. Med kallelsen följer faktura på kursavgiften.

Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan.

Välkommen!

Ort

Medborgarskolan Jönköping Kunskapssalar

Kämpevägen 35, Jönköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 550 kr

Summa: 1 550 kr

Relaterade artiklar

Konst och hantverk

Stickning är avkoppling

Årets julklapp 2022 blev det hemstickade plagget men trenden att sticka tog ordentlig fart redan vid pandemins början enligt Camilla. Behovet av att skapa med h...

20 december 2022
Läs vidare om "Stickning är avkoppling"

Utforska ämnesområde