Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Linedance för fortsättare - Steg 2

Ort
Kungsbacka
Startdatum
3 Sep 2020
Tid
17:45-19:15
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
12 st
Ledare
Bodil Dönges
Nummer
75535
Pris
950 kr

Om arrangemanget

Linedance är en dansform för alla åldrar där man inte behöver någon danspartner. Alla dansare står i rader och där av namnet. Trots det så bjuder dansen på både glädje och samhörighet. Häng med i takterna och gemenskapen - Alla kan dansa linedance!

Innehåll
På kursen dansar vi till all slags musik och lär oss olika stegkombinationer. Vi jobbar vidare med grundstegen, lär oss nya steg och provar att dansa olika stilar inom linedance.

Upplägg
Kursen går en gång i veckan i tolv veckor på samma dag och tid. Kursen gör inte uppehåll för några lov, vi dansar varje vecka. Kursen omfattar 2x45 minuter per kurstillfälle.

Förkunskaper
Denna danskurs riktar sig till dig som har gått nybörjarkursen och vill fortsätta dansa. Vi dansar nivå 2 danser och lättare nivå 3 danser.

Kursledare
Bodil Dönges som är certifierad linedanceinstruktör är en engagerad och omtyckt kursledare som har många års erfarenhet av att leda kurser i linedance. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Ta med bekväma skor och en vattenflaska.

Bra att veta
På denna kurs kan du använda ditt friskvårdsbidrag, friskvårdskuponger eller Actiway. Skriv i meddelanderutan vid anmälan om det är aktuellt för din anmälan.

Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Ort

Medborgarskolan Kungsbacka

Kabelgatan 9, Kungsbacka

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 950 kr

Summa: 950 kr

Utforska ett ämnesområde