Dansgrupp står och tittar rakt fram
Kurs

Linedance - grundkurs steg 2, fortsättning

Ort
Halmstad
Startdatum
19 Sep 2023
Tid
17:30-19:00
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Aleksandar Bencic
Nummer
32656
Pris
1 195 kr

Om arrangemanget

Kursen vänder sig främst till dig som dansat i minst en termin och vill fortsätta lära dig olika grundsteg men även repetera de du redan kan. Kursen passar även för dig som tycker att du vill stanna på denna nivå och bara dansa enklare danser.

Innehål
På kursen dansar vi till all slags musik och lär oss olika danser och stegkombinationer på grundnivå.

För vem
Denna danskurs riktar sig till dig som genomgått grundkurs 1 för nybörjare eller bara vill dansa lätta danser.

Kursledare
Aleksandar började dansa 2005 och har sedan dess varit mycket aktiv på dansgolvet. Förutom alla kurser han gått så har han även deltagit i en del workshops utomlands med kända koreografer från linedancevärlden. Hans måtto är att övning ger färdighet. Att dansa linedance har varit Aleksandars främsta hobby de senaste åren och han har undervisat i linedance sedan våren 2008.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Stegbeskrivningar finns att hämta på internet eller få kopierade mot ett självkostnadspris. Medtag bekväma skor och vattenflaska.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Friskvårdsbidrag gäller på denna kursen!

Ort

Kulturhuset Najaden

Fiskaregatan 21, Halmstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 195 kr

Summa: 1 195 kr

Utforska ämnesområde