Dansgrupp står och tittar rakt fram
Kurs

Linedance - prova på, för fortsättare

Ort
Varberg
Startdatum
27 Jan 2022
Tid
19:15-20:15
Dag
Torsdag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Jeanette Andersson
Nummer
17119
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Linedance är en dansform för alla åldrar där man inte behöver någon danspartner. Trots det så bjuder dansen på både glädje och samhörighet. Häng med i takterna och gemenskapen - Alla kan dansa linedance!

Innehåll
Denna kväll erbjuds ett prova på tillfälle där vi lär oss att dansa linedance. Perfekt för dig som är intresserad men som inte riktigt vet om du vill gå en hel kurs. Kom och prova på dansen, träffa kursledaren och andra intresserade deltagare. Vi lovar en härlig och trevlig timme i linedanceanda! Vi träffas under 60 minuter och provar på dansen. Kursledaren informerar om aktuella kursstarter som man kan anmäla sig till.

För vem
Detta prova på-tillfället riktar sig främst till dig som gått en nybörjarkurs, eller har liknande erfarenhet, och vill prova på en fortsättning.

Kursledare
Denna kurs leds av Jeanette Andersson.
Hon har lång erfarenhet av att dansa och att lära ut linedance, och är utbildad linedanceinstruktör från WCDF.
Läs mer om Jeanette på westlinefashion.se

Våra kursledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett engagerande sätt. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans grundläggande cirkelledarutbildning och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Ta med bekväma skor och en vattenflaska.

Anpassningar under pandemin
Det är viktigt att vi alla hjälps åt att förhindra smittspridning. Därför ber vi dig att endast delta när du är fullt frisk, tänka på handhygienen samt hålla avstånd till andra. Tack för visad hänsyn!

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala kursen? Ange detta i meddelandefältet vid anmälan.

Friskvårdsbidrag eller friskvårdsbetalning via ActiWay eller Min Friskvård/ePassi kan

Ort

Träslövsgården

Nedregårdsgatan 7, Varberg

Visa på karta

Utforska ett ämnesområde