Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Halmstad
Startdatum
4 Mar 2021
Tid
18:15-19:45
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Aleksandar Bencic
Nummer
84603
Pris
950 kr

Om arrangemanget

På kursen dansar vi till all slags musik. Vi lär oss svårare dagsaktuella danser. Eftersom att kursen går snabbt fram rekommenderar vi att man för denna kurs tränar hemma mellan kurstillfällena.

Denna danskurs riktar sig till dig som har dansat i många år eller har dansat på denna nivå tidigare. Danserna är oftast på nivå advanced, den högsta nivån inom linedance som har en hel del arm- och kroppsrörelser i danserna (alltså inte bara fotarbete).

Kursledare
Aleksandar började dansa 2005 och har sedan dess varit mycket aktiv på dansgolvet. Förutom alla kurser han gått så har han även deltagit i en del workshops utomlands med kända koreografer från linedancevärlden. Hans måtto är att övning ger färdighet och han dansar så ofta han hinner, även när han är på resande fot. Att dansa linedance har varit Aleksandar främsta hobby de senaste åren och han har undervisat i linedance sedan våren 2008.

Medborgarskolans kursledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kursmaterial
Stegbeskrivningar finns att hämta på internet eller få kopierade på kontoret mot ett självkostnadspris.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6 procents rabatt på böcker hos www.bokus.com. Du får också 10 procents rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.

Friskvårdsbidrag eller friskvårdsbetalning via ActiWay eller Min Friskvård/ePassi kan användas på denna kurs.

 

Ort

Medborgarskolan Halmstad

Söndrumsvägen 35, Halmstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 950 kr

Summa: 950 kr

Utforska ett ämnesområde