Ort
Borås
Startdatum
25 Feb 2024
Tid
13:30-15:00
Dagar
Söndagar
Antal tillfällen
6 st
Nummer
41046
Pris
1 195 kr

Om arrangemanget

Välkommen till vår nya yogakurs på Medborgarskolan i Borås – 6 veckor av lugn, mjuk och vilsam Yin Yoga.

Innehåll
Välkommen till vår Yin Yoga-kurs för nybörjare – en introduktion till den lugna och fördjupande världen av Yin yoga. Under de kommande veckorna kommer vi tillsammans utforska och omfamna denna meditativa yogastil som fokuserar på att mjukt sträcka ut och vårda kroppens djupa vävnader. Oavsett om du är ny till yoga eller vill fördjupa din praktik, är denna kurs skräddarsydd för att skapa en fridfull och upplyftande upplevelse.

Vi ses varje söndag kl. 13:30-15:00 för 90 minuter yin yoga, där klassen börjar med 5 minuters meditation  och avslutas med 10 min Savasana (längre vila) detta för att försöka nå och stärka de djupare delarna och nivåerna i vår kropp och själ. Du blir guidad av kursledaren Sara genom hela yin yoga kursen.

För vem
Vi välkomnar dig att utforska och njuta av varje steg på denna resa. Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Sara Karlsson

För Sara har yoga och mindfulness har varit en stor del av hennes liv i över 10 år. Medan hon bodde i Nya Zeeland 2019-2023 fördjupades hennes passion för yin yoga & mindfulness, och i juli 2022 tog hon steget till att utbilda sig till certifierad yin yoga & mindfulness lärare (100h). Med denna kurs, vill hon förmedla sitt budskap för sina yin yoga klasser "less is more" och även de själsliga, mentala och fysiska fördelarna för sinnet, nervsystemet och kroppen. 

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Bra att veta
Mjuka & behagliga lager-på-lager kläder rekommenderas eller om du vill ta med extra lager då din kroppstemperatur kan sjunka något när vi landar i mer stillsamma och långsammare yogaövningar.

Mobilen får du gärna lägga undan/ifrån under klassens gång.

Har du speciella hälsoproblem meddela gärna detta innan kursstart så att kursledaren är medveten om detta.

Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum skickat till dig innan kursstart.

Kursmaterial
Om du önskar, får du gärna ta med din egen yogamatta, filt(ar) och kudde(ar). Yogamattor och yogastöd som kudde, block & filt kommer också att finnas i lokalen om du vill låna/använda

Friskvårdsbidrag eller friskvårdsbetalning via ActiWay eller Min Friskvård/ePassi kan användas på denna kurs. Skriv i meddelanderutan vid anmälan om det är aktuellt för din bokning.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid anmälan att du önskar delbetala.

 

Ort

Medborgarskolan Borås

Skaraborgsvägen 35 E, Borås

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 195 kr

Summa: 1 195 kr

Utforska ämnesområde