Ort
Vännäs
Startdatum
26 Apr 2022
Tid
12:00-15:00
Dagar
Tis, Ons
Antal tillfällen
11 st
Ledare
Cyrene Degerlund
Nummer
42147
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Drömmer du om att måla? Här har du chansen att få ta del av de viktiga baskunskaperna du behöver. Att måla är en underbar hobby som passar många och det är aldrig för sent att börja! Du väljer mellan olja eller akryl.

UPPLÄGG

Under kursen får du möjlighet att testa att måla både i akryl och i olja. Undervisningen sker genom en blandning av teoretiska genomgångar och praktiska övningar.

Genom praktiska och enkla målningsövningar upptäcker vi konstnären i var och en av oss. Det är inte avbildning som är det väsentliga. Alla har sitt eget personliga uttryckssätt.

Att måla i akryl är roligt och enkelt. En vattenlöslig, luktfri och snabbtorkande färg som kan varieras i det oändliga med hjälp av fantasin. Du får även lära dig oljemålning. Den här kursen passar både nybörjare och de med lite erfarenhet. Varje sammankomst innehåller teori och praktiska övningar. Du upptäcker material, färgblandning, bildkomposition, att skapa ljus, skugga, volym, struktur och perspektiv. Du väljer fritt vílket material du arbetar med!

Du behöver inte boka upp dig för alla träffarna, utan det går bra att komma och prova lite och sen fortsätta och du tycker att det är intressant och kul!

MATERIAL
Material kan du köpa på plats i utbildningslokalen.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

KURSLEDARE
Cyrene Degerlund är vår kursledare och hon är själv konstnär och har lång erfarenhet att måla och att hålla i olika kurser.

BRA ATT VETA
Kursen hålla i Alelje Prångets lokaler (Östra Järnvägsgatan 5, under PMU Second hand). Lokalen är en halvtrappa ner och det finns tyvärr ingen hiss.

Ort

Prånget

Ö.Järnvägsgatan 5, Vännäs

Visa på karta

Utforska ett ämnesområde