Ort
Distans
Startdatum
20 Maj 2024
Tid
18:00-19:30
Dagar
Mån, Lör, Sön
Antal tillfällen
3 st
Nummer
55481
Pris
1 195 kr

Om arrangemanget

Hitta känslan av skaparglädje! -Vill du måla med akryl? Oavsett om du är nybörjare eller erfaren så är du välkommen att måla med handledning av en riktigt duktig konstnär : Marina Rönnholm.

INNEHÅLL
Du får lära dig olika penseltekniker och sätt att måla med akrylfärg. Vi går igenom olika tekniker tillsammans steg för steg och målar från en favoritbild, ett stilleben eller bara fritt i temat ”Vårglädje”. Du får individuell handledning i ditt målande. Kursledaren är där för att hjälpa och inspirera och vi fokuserar på ljus och skugga i vårmiljö. Vi kommer att ha roligt och inspirera varandra och måla kravlöst tillsammans.


UPPLÄGG
Kursen består av tre träffar och startar den 20/5 kl. 18:00-18.45 då det blir genomgång av bl a penslar, penselteknik, grunder i målning och tips. Det är bra att förbereda sig inför helgens träffar med att fundera ut vad man vill måla. Med fördel kan man välja ut något foto eller dylikt att måla av. Under helgen träffas vi lördag - söndag kl 12-16. Fika ingår i kursavgiften.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

KURSLEDARE 
Marina Rönnholm har målat i många år och vill förmedla målarglädje och dela med sig av sina erfarenheter.

KURSMATERIAL
Material finns för utlåning. Färg, ett penselkit, papper för akrylmålning och en duk ingår i kursavgiften. Vill du ha speciella färger el penslar får du gärna ta med dem själv. Det finns fler dukar att köpa på plats. Vill du själv ta med eget material så behöver du endast kursavgiften på 995 kr. Kontakta kontoret på tel 0940-600202.

BRA ATT VETA
Kursstart kan komma att ändras, startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.

Vid frågor, mejla Marina på marina.ronnholm@medborgarskolan.se eller ring oss på 0951-10177.

 

Pris

Deltagaravgift: 995 kr

Materialavgift: 200 kr

Summa: 1 195 kr

Utforska ämnesområde