Ort
Limhamn
Startdatum
27 Sep 2024
Tid
15:00-17:15
Dagar
Fredagar
Antal tillfällen
8 st
Ledare
Federico Winqvist
Nummer
69318
Pris
1 900 kr

En plats kvar

Om arrangemanget

Det är aldrig för sent att börja måla! Kanske har du drömmar om att måla något alldeles speciellt men vet inte hur du ska börja?

Innehåll

Här får du hjälp med färgblandning, penselteknik, komposition, skugglösning och perspektiv. Målet är att du ska utveckla och hitta nya spännande och kreativa tekniker.
Färglära, perspektiv, abstrakt måleri samt eget projekt är delar ur kursinnehållet.


Upplägg

Kursen går en gång i veckan i åtta veckor, samma dag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle. Kursen omfattar 3x45 minuter per kurstillfälle.   

För vem

Inga förkunskaper krävs.

Kursledare

Federico är en internationell meriterad konstnär och passionerad pedagog med över 40 års erfarenhet. Han har en framgångsrik, gedigen och väldokumenterad verksamhet såväl inom konsten som inom pedagogiken. 

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till individuell utveckling.  

Kursmaterial

Kursmaterial/litteratur ingår inte i kurspriset utan bekostas av dig som deltagare. Tag med det material du redan har hemma så berättar kursledaren mer vid första tillfället.  Även oljefärg som går att blanda med vatten passar väl in i kursen Akryl och Akvarell. Vi arbetar endast med miljövänliga färger.

Bra att veta

  • Kursstarten är preliminär och kan komma att ändras.
  • Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
  • Ta del av våra allmänna villkor här.
  • Har du speciella behov så kontakta oss så ska vi försöka lösa dessa så smidigt som möjligt.

Rabatter och förmåner

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. http://www.medborgarskolan.se/formaner/

Om folkbildning

Folkbildning är en utbildningsform som är fri, frivillig och tillgänglig för alla. Folkbildning innebär att kurser och studiecirklar anpassas efter deltagarna och att deltagarna har ett stort demokratiskt inflytande över utbildningens utformning.  

Ort

Medborgarskolan - Limhamns Folkets hus

Linnégatan 61, Limhamn

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 900 kr

Summa: 1 900 kr

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde