Ort
Kristianstad
Startdatum
12 Okt 2024
Tid
22:00-01:00
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
5 st
Ledare
Magnus Åkesson
Nummer
68744
Pris
1 375 kr

Om arrangemanget

Måla i höst med handledning av meriterad konstnär.

Innehåll

Kursen ger en grund för ditt måleri med inriktning på komposition, färg och lust! Vi målar tillsammans och inspireras av varandras kreativitet under några timmar av dygnet då man kan behöva fokusera på annat än vardagens ofta inrutade schema. Vi pratar, målar och går in i en värld av färg och form.

Upplägg

Kursen går en gång i veckan i fem veckor, samma dag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle. Kursen omfattar 4x45 minuter per kurstillfälle. 

För vem

Denna kurs är en nybörjarkurs inom måleri så inga förkunskaper krävs, men passar också dig som vill få förnyad inspiration och målarglädje.

Kursledare

Magnus Åkesson, konstnär boende i Kristianstad. Han har arbetat som cirkelledare i Medborgarskolan under flera år.
Hemsida: www.magnusakesson.se 

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till individuell utveckling.

Kursmaterial

Tag med det material som ni eventuellt redan har och som passar till den teknik som ni vill använda. Under första träffen går vi igenom det material som kan behövas. Detta för att ni inte ska köpa något i onödan.

Inför ditt besök?

Medborgarskolan Kristianstad-Ettan

Bra att veta

  • Kursstarten är preliminär och kan komma att ändras.
  • Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
  • Ta del av våra allmänna villkor här.
  • Har du speciella behov så kontakta oss så ska vi försöka lösa dessa så smidigt som möjligt.

Rabatter och förmåner

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. http://www.medborgarskolan.se/formaner/

Om folkbildning

Folkbildning är en utbildningsform som är fri, frivillig och tillgänglig för alla. Folkbildning innebär att kurser och studiecirklar anpassas efter deltagarna och att deltagarna har ett stort demokratiskt inflytande över utbildningens utformning. 

Ort

Kulturrosteriet

Norretullsvägen 11, Kristianstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 375 kr

Summa: 1 375 kr

Utforska ämnesområde