Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Uddevalla
Startdatum
14 Okt 2018
Tid
10:00-15:00
Dagar
Söndagar
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Anna Ponner
Arrangemangsnummer
37968
Pris
595 kr

Om arrangemanget

Lär dig att förebygga spänningar och smärta i rygg och nacke genom denna praktiska massagekurs!

Om kursen
Vi går igenom enkla tekniker för att ge en skön och effektiv massage, framförallt nacke och axlar. Under dagen varvar vi teoretiska moment med många praktiska massageövningar som vi utför på varandra. I slutet av kursen har du lärt dig grepp och knep för att kunna massera både dig själv och dina nära och kära.

För vem
Kursen vänder sig till alla så inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Anna Ponner är utbildad i klassisk massage och som chakraflödesterapeut. Hon har jobbat som kursledare på Medborgarskolan sedan 2009 och har även undervisat i yoga. Hon har arbetat på SPA och som egenföretagare med både massage och yoga.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Medtag liggunderlag/strandmadrass, stort badlakan, kudde och gärna en uppblåstbar nackkudde. Oömma kläder, mjukisbyxor och korta naglar rekommenderas. Om du har massagebänk får du gärna ta med den.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos www.bokus.com. Du får också 10% rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.

Ort

Medborgarskolan Uddevalla

Lagerbergsgatan 16, Uddevalla

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 595 kr

Summa: 595 kr

Utforska ett ämnesområde